Οι πρωτότυπες και επαναστατικές ενέργειές μας οδηγούν σε καταλυτικές αλλαγές στη ζωή μας από τις 9 Νοεμβρίου ως τις 19 Δεκεμβρίου όπου ο Άρης θα κινείται στο φιλελεύθερο και επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου. Αγωνιζόμαστε για ένα συλλογικό σκοπό, δραστηριοποιούμαστε μέσα σε κοινωνικές ομάδες, κάνουμε νέους φίλους. Οι δράσεις και οι αντιδράσεις μας είναι γρήγορες και ξαφνικές και σοκάρουμε τους άλλους με την επιθυμία μας να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς και να πάμε ενάντια στους κανόνες.

  • Στις 15 Νοεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ερμή στον Τοξότη, δημιουργεί μια φιλική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα γύρω σου, οι καινοτόμες ιδέες σου και ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σου σε βοηθούν να μεταδώσεις τις απόψεις σου και να αποκαταστήσεις την αρμονία γύρω σου. Επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο και κάνεις νέες φιλίες μέσα από το διαδίκτυο.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στον Ζυγό, σου δημιουργεί μια χαρούμενη και ενθουσιώδη διάθεση να πετύχεις τους στόχους σου, έχεις πρωτότυπους τρόπους να πετύχεις τα μεγάλα όνειρά σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η θετική σου ενέργεια σε βοηθούν να έχεις επιτυχία και να δεις με αισιοδοξία οποιαδήποτε πρόκληση στη ζωή.
  • Στις 3 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, σου χαρίζει μια σταθερή δύναμη, πειθαρχία και υπομονή σε ό, τι νέο ξεκινάς τώρα. Το πρωτοποριακόπνεύμα σου συνδυάζεται θαυμάσια με τηναντοχήκαιτην οργανωτική σου ικανότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και έχεις τη βοήθεια των φίλων σου όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν αντιμετωπίζεις.
  • Στις 7 Δεκεμβρίου, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, ενισχύει την τάση σου για αυτονομία και ανεξαρτησία, έχεις έντονη την επιθυμία να κάνεις πράξη αυτά που θέλεις και βρίσκεις καινοτόμους τρόπους για να δράσεις. Απομακρύνεις από τη ζωή σου όποιον και ό, τι σε περιορίζει και ξεφεύγεις από την καθημερινή σουρουτίνα κάνοντας κάτι διαφορετικό.
ΚΡΙΟΣ

Κάνε μια γενική εκκαθάριση των φίλων σου και πρόσεξε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σου καθώς ο Άρης στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων, δημιουργεί μια απρόβλεπτη σύγκρουση με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή σε μια ομάδα. Διακυβεύονται η σταθερότητα και η ασφάλεια με κάποιες φιλίες σου, ίσως ακόμα δυσκολεύεσαι να συνεργαστείς με τους άλλους μέσα σε μια ομάδα. Μπορεί ακόμα να σοκαριστείς από τη συμπεριφορά κάποιου μέσα στον κοινωνικό κύκλο σου. Εάν είχες στη ζωή σου αμφιβόλου χαρακτήρα φίλους, ίσως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς χαλαρά και να βάλεις στη ζωή σου νέους που ενστερνίζονται τα ιδανικά και τις αξίες σου. Μπορεί επίσης να έχεις διαφωνίες με κάποια άτομα εξαιτίας της επαναστατικής και φιλελεύθερης συμπεριφοράς σου ή της ανταγωνιστικότητάς σου. Να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου και δεν σε περιορίζουν ή σου θέτουν κανόνες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζει η πορεία της σταδιοδρομίας σου, νιώθεις πιεσμένος να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες, ίσως ακόμα να αναζητήσεις μια καλύτερη θέση εργασίας, ακόμα και φήμη καθώς ο Άρης κινείται στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου. Εάν η δουλειά που έχεις δεν σε εκφράζει ή αισθάνεσαι περιορισμένος στην εργασία σου, μην απογοητεύεσαι. Διοχέτευσε αυτήν την ενέργεια δίνοντας το βιογραφικό σου σε μια νέα εργασία προς αναζήτηση μιας πιο σταθερής κατάστασης η οποία θα σε προωθήσει σε μια συναρπαστική νέα θέση.Ίσως έχεις να αντιμετωπίσεις ορισμένα πιεστικά ζητήματα στην εργασία σου και υποχρεώσεις κι αυτό σε κάνει να αρνηθείς τις προσκλήσεις των φίλων σου για διασκέδαση. Επίσης πρόσεξε την ένταση με τους ανωτέρους σου ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην εργασία σου ή στη ζωή σου, καθώς τώρα δεν θα αποδέχεσαι κανενός είδους περιορισμό και θα εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο. Όποιος προσπαθεί να σε αλλάξει, θα νιώσει την οργή σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε χαλιναγωγήσει, αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου καθώς ο Άρης κινείται στον φιλελεύθερο και επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου. Γίνεσαι επαναστατικός αλλά και άμεσα ειλικρινής σε σημείο που μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποιον, καθώς δεν θα είσαι σε θέση να συγκρατήσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Αλλά προτού εκφράσεις τις πεποιθήσεις σου, σκέψου αν οι άλλοι γύρω σου είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την αλήθεια. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες, ενσωματώνεσαι σε νέες ομάδες ανθρώπων, αντλώντας εμπειρίες και γνώση που θα σου φανούν χρήσιμες στην προσωπική σου εξέλιξη. Η ανάγκη σου να ζήσεις την περιπέτεια και την εξερεύνηση και η έμφυτη περιέργειά σου είναι αυτές που οδηγούν στο δρόμο της βελτίωσης. Ακόμα κι αν δεν ταιριάξεις απόλυτα με τους ανθρώπους που θα συναντήσεις, η εμπειρία θα είναι ενδιαφέρουσα. Και ίσως συναντήσεις ένα σοφό πρόσωπο, κάποιον που έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας αληθινός φίλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγωνίζεσαι για τη σταθερότητα της οικονομικής σου κατάστασης καθώς ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σε παροτρύνει να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποταμιεύσεις σου. Κοινωνικοποιείσαι στρατηγικά και συναντάς επιτυχημένους φίλους οι οποίοι μπορεί να εμφανιστούν απρόβλεπτα και σου δίνουν θετικές συμβουλές για τα οικονομικά σου. Ή μπορεί να επιλέξεις ένα σύντροφο με κριτήριο την έντονη σεξουαλική χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας. Τώρα απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που ήταν μεν φιλικά απέναντί σου, αλλά κατά βάθος ήξερες ότι τρέφουν απέχθεια και αντιπαλότητα.  Επίσης, μπορείς με τη διορατικότητά σου και τη διαίσθησή σου να διακρίνεις τις αρνητικές προθέσεις των άλλων, έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου κρατώντας μυστικά τα συναισθήματά σου.Μπορεί ακόμα να διαφωνήσεις με κάποιον ανταγωνιστή στη δουλειά σου ή με το  σύντροφό σου για τα κοινά οικονομικά ή επειδή διέρρευσε κάποια αδιάκριτα μυστικά. Ο κόκκινος πλανήτης σου ζητά να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και οι οποίοι δεν θα σε υπονομεύσουν.

ΛΕΩΝ
Οι στενές σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου κλονίζονται και αποδιοργανώνονται εντελώς ξαφνικά καθώς ο Άρης στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων,  δημιουργεί αστάθεια σε μια στενή σχέση και διαμάχες για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Ένα άτομο που ίσως θεωρούσες φίλο σου, θα μπορούσε να απειλήσει τη σταθερότητα της σχέσης σου και προσπαθεί να ανατρέψει την ισορροπία της. Ίσως βασιζόσουν σε μεγάλο βαθμό σε κάποιον/α που δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ήλπιζες και τώρα αποφασίζεις ξαφνικά να απομακρυνθείς. Μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες στη σχέση σου και ανέπτυξε την αυτοδυναμία σου, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Ένας συνεργάτης σου μπορεί ξαφνικά να δυσανασχετήσει και να απειλήσει τη σταθερότητα της συνεργασίας σας. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής σε οποιαδήποτε οργή και θυμό αντιμετωπίσεις για να μην διαλυθούν οι σημαντικές σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άγχος και πίεση από απρόβλεπτες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις δημιουργεί ο Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας. Ίσως έχεις μια σύγκρουση με κάποιο άτομο στην εργασία σου ή την καθημερινότητά σου ο οποίος προσπαθεί απρόβλεπτα να αλλάξει τη συνήθη ρουτίνα σου ή να ανατρέψει  το σύστημα στην εργασία σου, περιορίζοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου και πολλά ξαφνικά συμβάντα τα οποία θα ανατρέψουν το σύνηθες πρόγραμμά σου. Δεν θα μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, ακόμα κι αν είσαι οργανωτικός και μεθοδικός. Έτσι, βάλε τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου και άφησε στην άκρη τα υπόλοιπα. Από τη θετική πλευρά, ίσως κάποιος φίλος σε κινητοποιήσει για μια νέα εργασία ή απλά με τις συμβουλές του αλλάξει τον τρόπο ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ
Αλλάζεις ταχύτητες στην αγάπη, είσαι κάπως κυκλοθυμικός κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφό σου καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Τώρα έρχεται σε σύγκρουση το μυαλό και η καρδιά σου, από τη μια πλευρά αναζητάς το συναίσθημα αλλά από την άλλη γίνεσαι διασπαστικός αν ο μελλοντικός σύντροφός σου περιορίσει την ελευθερία σου ή έχει υπερβολικές απαιτήσεις από σένα. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, έτσι θα χρειαστεί να κάνεις μια σκληρή επιλογή: Ή θα αγωνιστείς να κερδίσεις αυτό το συναρπαστικό άτομο που δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να δεσμευτεί ή απλά θα αναζητήσεις την ποιότητα στις σχέσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να απέχεις για κάποιο διάστημα από αυτές. Αναζήτησε ανθρώπους που πάνω απ’ όλα μπορούν ταυτόχρονα να είναι και φίλοι σου και οι οποίοι δεν θα υπονομεύουν την εμπιστοσύνη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ταρακουνά την σταθερή κατάσταση στο σπίτι σου και με τα μέλη της οικογένειάς σου. Διεκδικείς την ικανοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών και έρχεσαι σε σύγκρουση με ένα συγκάτοικο ή συγγενή ή ένα οικείο προς εσένα πρόσωπο. Εάν είσαι γονέας, θα αντιμετωπίσεις ένα επαναστατικό παιδί ή απλά αισθάνεσαι εγκλωβισμένος από την ανατροφή των παιδιών σου. Μπορεί ακόμα να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια σημαντική μετακίνηση, να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να ξεκινήσεις την αναζήτηση για ένα ακίνητο σε μια εντελώς νέα περιοχή. Το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει η σχέση σου με κάποια πρόσωπα, ίσως ακόμα και να απομακρυνθείς λόγω της εγωιστικής συμπεριφοράς σου. Τώρα θέλεις να αποδράσεις από τη φυλακή του σπιτιού σου, να σπάσεις τις αλυσίδες που σε κρατούν περιορισμένο με όρια και κανόνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αστεία και το έμφυτο χιούμορ σου δεν γίνονται αποδεκτά από τον κοινωνικό σου περίγυρο καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσεις τα πράγματα, μιλάς με αμεσότητα και ειλικρίνεια χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη αλλά και την ιδιοσυγκρασία των άλλων. Θα μπορούσες να επιτεθείς απρόβλεπτα σε κάποιον που δεν συμφωνεί με τις ιδέες σου ή απλά να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου δημόσια στα κοινωνικά δίκτυα. Εάν αισθάνεσαι εκνευρισμένος, μην κάνεις μεγάλες δηλώσεις κάτω από την παρόρμηση της στιγμής και κυρίως εκτόνωσε όλη αυτήν την ενέργειά σουδιασκεδάζοντας ή κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Επίσης, απέφυγε να μιλάς για τις απογοητεύσεις σου στα κοινωνικά δίκτυα ή να προσπαθείς ναξεφύγεις από ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τον τρόπο ζωής σου. Τώρα δεν θα έχεις και τόση υπομονή με ηλίθιες ερωτήσεις και απόψεις των άλλων, αναζητάς δίπλα σου ευφυείς και έξυπνους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μυαλό σου είναι στην καλοπέραση και τις ακριβές αγορές! Ο Άρης στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, σε σπρώχνει να αγοράσεις πολύτιμα αντικείμενα ή να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα αντέχεις για να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Τώρα γίνεσαι παρορμητικός και έχεις μια καταναλωτική μανία για να ξεφύγεις από τη συνήθη ρουτίνα σου ή απλά για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να κλονιστεί η ισορροπία του προϋπολογισμού σου ή να μην έχεις αργότερα τα χρήματα που χρειάζονται για μια απρόβλεπτη δαπάνη. Ίσως κάποιοι φίλοι σου σε παρασύρουν σε αγορές και ανατρέψουν τα οικονομικά σου σχέδιαή εντελώς ξαφνικά στερέψει μια πηγή χρηματοδότησης ή συγκρουστείς με τους φίλους σου για λόγους οικονομικούς. Πρόσεξε επίσης τις αγορές από το διαδίκτυο, δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία.Περιόρισε επίσης τις άσκοπες δαπάνες σου και να θυμάσαι ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι απαραίτητα αυτά που απαιτούν πολλά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνεις το μεγάλο άλμα στη ζωή σου καθώς ο Άρης στο ζώδιό σου, σου χαρίζει δύναμη και πάθος για να πετύχεις τους στόχους σου, να νιώσεις πραγματικά ανεξάρτητος. Επικεντρώνεσαι σεένανέο στόχο, σκοπός σου είναι η επιτυχία και η  πρόοδος. Στην προσπάθειά σου όμως να γυρίσεις μια νέασελίδαστην προσωπικήσουζωή, μπορεί να έχεις μια επιθετική διάθεση, καθώς τώρα στόχος σου είναι η άμεση εκπλήρωση των προσωπικών σου επιθυμιών, έτσι γίνεσαι απερίσκεπτος και ορμητικός. Αν κάποιος υπερβεί τα όριά σου, δεν είσαι διατεθειμένος να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, εκφράζεσαι απρόβλεπτα και ελεύθερα, στόχος σου είναι να πεις μόνο την αλήθεια. Είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς για την ελευθερία σου και τα ιδανικά σου, ακόμη και αν αυτό κλονίσει το status quo κάποιων σχέσεών σου. Μια μικρή αναταραχή είναι μερικές φορές απαραίτητη για να εξελιχθείς στη ζωή σου. Μόνο πρόσεξε τις ενέργειές σου και τα λόγια σου, μην κάνεις ή πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις από τη φύση σου την τάση να κρατάς τα συναισθήματά σουμέσα σου, συχνά εις βάρος της δικής σου ψυχικής ισορροπίας, και τώρα ο Άρης στον εσωστρεφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, σου δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις. Μερικές φορές μια μικρή αναταραχή είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να εξελιχθούντα πράγματα. Απλά συνειδητοποίησε γιατί είσαι αναστατωμένος και σκέψου αυτό που θέλεις να πεις πριν ταρακουνήσεις τις σχέσεις σου.Αν δεν καταφέρεις να μιλήσεις για όλα αυτά τα περίεργα και κυκλοθυμικά συναισθήματα που σε βαραίνουν, προσπάθησε να διοχετεύσεις την ένταση σε ένα δημιουργικό έργο. Να είσαι τώρα περισσότερο επιλεκτικός σχετικά με τους φίλους σου καθώς κάποιοι μπορεί να σου μεταδώσουν αρνητική ενέργεια και να χαλάσουν τη διάθεσή σου με τις υπερβολικά παράλογες απαιτήσεις τους. Ίσως χρειαστεί να κάνεις εκκαθάριση από κάποια πρόσωπα, έτσι ώστε να διατηρήσεις κοντά σου όσους είναι αληθινοί φίλοι σου.

Πηγή

Σχόλια

σχόλια