Συστατικά

  • 1 κιλό αναρή ανάλατη
  • 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 2/3 φλ. ζάχαρη
  • ½ φλυτζανάκι ανθόνερο
  • ½ κουταλάκι κανέλα
  • 3 μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως
  • μέλι
  • καρύδια

Εκτέλεση

Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ σπάμε την αναρή με τα χέρια ή με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ανθόνερο, την κανέλα και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε την κρέμα μας στο μίγμα της αναρής και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.

Θρυμματίζουμε τις μπάρες ολικής αλέσεως και πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα το εσωτερικό του σκεύους που θα σερβίρουμε, βάζουμε το μισό μίγμα της αναρής, προσθέτουμε τις υπόλοιπες μπάρες και απλώνουμε και την άλλη ποσότητα της κρέμας. Γαρνίρουμε με τα καρύδια και το μέλι.

Σχόλια

σχόλια