Χρόνος εκτέλεσης: 20′

Μερίδες: 12

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ¼ κ.γ. σόδα
  • 115 γρ. βούτυρο
  • 70 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. μέλι
  • 40 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 σφηνάκι λικέρ πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε 10 γραμ ζάχαρη μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ.
  2. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Ρίχνετε το μέλι, το γιαούρτι, το μίγμα πορτοκαλιού και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  3. Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα και ανακατεύετε καλά ακόμα για 2-3 λεπτά.
  4. Κάνετε τη ζύμη σας μια μπάλα και πλάθετε μπισκοτάκια σε ότι σχήμα σας αρέσει.
  5. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  6. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.

Σχόλια

σχόλια