Υλικά

2 φλυτζάνια ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 φλυτζάνια ‏τυρί φέτα (ή όποιο τριμμένο τυρί έχετε στο ψυγείο)

1 1/3 του φλυτζανιού ‏γάλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.

Αλείφετε με λιπαρή ουσία ένα ταψί.

Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, προσθέστε το τυρί και το γάλα και ανακαυεύετε ώσπου να έχετε ένα δεμένο πυκνό μείγμα.

Το αφήνετε να πήξει για 2 λεπτά.

Παίρνετε 1/4 του φλυτζανιού από το μείγμα, και το τοποθετείτε στο ταψί, απαλά.

Συνεχίζετε ώσπου να τελειώσει το μείγμα και τα τοποθετείτε σε απόσταση στο ταψί, γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να  μοιράσετε το μείγμα στο ειδικό αντικολλητικό ταψί για muffin και cupcakes.

Ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν αλλά να παραμείνουν αφράτα.

Αποσύρετε από τον φούρνο και…καλή σας όρεξη

Σχόλια

σχόλια