Την Τετάρτη, βροχές θα έχουμε στα δυτικά, στα νότια, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία την Πέμπτη και την Παρασκευή, βροχές αναμένονται σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο. Παράλληλα την Τετάρτη, χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και από την Πέμπτη και στα βορειοδυτικά ημιορεινά.

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ από την Παρασκευή θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ένταση 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:

Στην Αττική, ήλιος, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 και σταδιακά ως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές, νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

 

Σχόλια

σχόλια