Η οικογένεια του αδικοχαμένου 23χρονου φοιτητή, Μπακαρί Χέντερσον, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά της Ζακύνθου αποφάσισε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, εξαντλώντας την αυστηρότητα των αρχών στην τιμωρία των ενόχων, μόλις εκείνοι βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή, Ανδρέας Πάτσης, εξουσιοδοτήθηκε από την οικογένεια να χειριστεί το ποινικό σκέλος και παράλληλα να στραφεί στα αστικά δικαστήρια καταθέτοντας αγωγή – μαμούθ κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Ο κ. Πάτσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια του Μπακαρί, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ’ επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μέσα στον Αύγουστο, θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά. Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει ο δικηγόρος.

Σχόλια

σχόλια