Νεφώσεις θα έχουμε τη Δευτέρα και την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τη Δευτέρα ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και από το μεσημέρι στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές, πιθανώς καταιγίδα και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και θερμοκρασία από 4 έως 19 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 2 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανή βροχή και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπική συννεφιά με πιθανότητα βροχής στις Κυκλάδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή το βράδυ στα βόρεια. Βαθμιαία νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 2 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρη βροχή. Ανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

σχόλια