Το 17χρονο κορίτσι που κατόρθωσε να το σκάσει και να καταγγείλει στην αστυνομία τους βασανισμούς που υφίστατο η ίδια και τα υπόλοιπα 12 αδέρφια της από τους γονείς τους Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, είχε ανεβάσει κρυφά βίντεο στο Youtube, όπως αποκαλύπτουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ανήκουστο! Το 29χρονο από τα 13 αλυσοδεμένα αδέρφια δεν γνώριζε τι σημαίνει αστυνομία!

Η κοπέλα φαίνεται στα βίντεο αυτά να βρίσκεται μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που αποτέλεσε κολαστήριο για την ίδια και τα αδέρφια της, βάσει όσων ανακάλυψε η αστυνομία, να τραγουδά δικά της τραγούδια, ενώ σε άλλα να παίζει με δύο σκυλάκια που για μια περίοδο είχε η οικογένεια.

«Γεια σε όλους, αυτή είμαι εγώ. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα, το «Τελείωσε»», λέει σε ένα βίντεο.

Άλλα τραγούδια της έχουν τίτλους «Με κατηγορείς», «Πού είναι το κλειδί» και «Δωσ’ μου μια ευκαιρία ακόμα», κατά πολλούς συνδέονται με τα βιώματά της και την ανελέητη κακοποίηση από τους γονείς, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όχι μόνο κρατούσαν φυλακισμένα στο σπίτι τα παιδιά, αλλά επίσης τα έδεναν με αλυσίδες στα κρεβάτια τους, τους έκαναν εικονικούς πνιγμούς και τα άφηναν νηστικά, με αποτέλεσμα όλα να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας από την κακή διατροφή.

«Με κατηγορείς για τα πάντα, με κατηγορείς με κάθε τρόπο, με κατηγορείς για όσα λένε, όσα λένε», ακούγεται να τραγουδά σε ένα από τα τραγούδια της, που πολλοί σήμερα ερμηνεύουν ως απελπισμένη κραυγή βοήθειας…

Η 17χρονη κατόρθωσε να το σκάσει από το σπίτι του τρόμου και να φτάσει μέχρι την αστυνομία στις 14 του περασμένου Γενάρη, αποκαλύπτοντας μια από τις πιο φρικτές ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας στα χρονικά. Το τελευταίο τραγούδι που ανέβασε στο Youtube πριν το σκάσει είχε τίτλο «Τι δεν πάει καλά με ‘μενα» και οι στίχοι του ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Και τώρα τι; Τι να κάνω; Κοίταξέ με, εδώ είμαι»!

Σε άλλο βίντεο το κορίτσι φαίνεται να παίζει με το σκύλο της, την Σάντι, ενώ διακρίνονται μια στοίβα άπλυτα ρούχα και ένα βρώμικο χαλί.

Σχόλια

σχόλια