Η αμερικανική αλυσίδα ειδών μόδας «Forever 21» ετοιμάζεται να μπει στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας καταστήματα στην Αθήνα και εν συνεχεία σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.  Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν το πρώτο εξάμηνο του 2017 και η ανάπτυξη του δικτύου θα γίνει σταδιακά.

Η «Forever 21» είναι η 5η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία λιανεμπορίου στο χώρο της μόδας. Από τον περασμένο Απρίλιο επεκτείνεται ταχύτατα στην Ευρώπη, με αποκλειστικό franchise την Teren Management Europe, η οποία έχει τα δικαιώματα του brand για 12 ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα διαθέτει 20 καταστήματα σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Στο δίκτυο της Teren Management προστέθηκαν πρόσφατα  4 νέα καταστήματα «Forever 21», που άνοιξαν στο Βουκουρέστι, στην Πράγα, στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία) και στο Λοτζ της Πολωνίας.

Τις αμέσως προσεχείς  ημέρες θα εγκαινιασθούν άλλα δύο καταστήματα στην Λισσαβώνα  της Πορτογαλίας και στο Πόζναν της Πολωνίας.

Η «Forever 21» διαθέτει 750 καταστήματα σε 49 χώρες. Ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες. Βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Συμπληρωματικά στο brand «Forever 21», λειτουργούν τα brands Forever 21 Men (ανδρικά), Forever 21 Contemporary (κλασσικά), Forever 21 Girls™ (παιδικά), Love & Beauty™ (σειρά καλλυντικών).

Πηγή

Σχόλια

σχόλια