Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/3) στο γήπεδο της Τούμπας, παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» στο «Μακεδονία Παλλάς» πριν αυτοί αναχωρήσουν για την Τρίπολη.

«Είμαι πολύ περήφανος για σας και την νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πως πρέπει να προχωρήσουμε.

Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται!

Κρατήστε αυτόν το θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που στη συνέχεια μετέβη στο «Παλατάκι» της ομάδας για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μπάσκετ κόντρα στα Τρίκαλα.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης είπε στους ποδοσφαιριστές πως το πριμ πρωταθλήματος ισχύει, ενώ ο ίδιος θεωρεί το ματς με τον Ολυμπιακό «σαν να έγινε και να το έχουμε κερδίσει».

Μάλιστα, για τα μετά εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος τους υποσχέθηκε ένα εξαιρετικά υψηλό έξτρα πριμ.

Loading ad

Σχόλια

σχόλια