Η εικόνα της Εθνικής στους δύο τελευταίους αγώνες με Κύπρο και Γιβραλτάρ φαίνεται πως θα κρίνει το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στον «γαλανόλευκο» πάγκο. 

Με την ελπίδα ότι θα καταφέρει τελικά να προκριθεί εκείνη στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μπαίνει η Εθνική Ελλάδας στην τελική ευθεία για τους αγώνες με Κύπρο και Γιβραλτάρ. 

Εκτός από δύο νίκες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, απαιτείται βέβαια το Βέλγιο να μην επιτρέψει στη Βοσνία να κερδίσει. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το εξωαγωνιστικό και αυτό αφορά και τον Μίχαελ Σκίμπε. 

 Το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού λήγει με τη λήξη των υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης» και, όπως γράφει η Live Sport, ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός να παραμείνει στην ομάδα και ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.  
Ανεξάρτητα από την πρόκριση ή όχι της Εθνικής στα γήπεδα της Ρωσίας. Το δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρει πως «κριτήριο» για την παραμονή του Σκίμπε στο πόστο του αποτελεί η εικόνα της Ελλάδας στους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ με Κύπρο και Γιβραλτάρ, είτε με είσοδο στα μπαράζ ή όχι.

Πηγή

Σχόλια

σχόλια