Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ θα σταθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα.

Όχι ακόμη επάνω στο ρινγκ, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων και το κοινό. Οι δύο σούπερ αθλητές θα κάνουν μια μίνι περιοδεία για να προωθήσουν τον μεγάλο πυγμαχικό αγώνα της 26ης Αυγούστου. 

Στις 11 Ιουλίου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MMA θα μιλήσουν στο κοινό και τον Τύπο στο Λος Άντζελες και την έδρα των Lakers, το Staple Center. Η εκδήλωση δεν θα έχει απλά το χαρακτήρα μιας συνέντευξης Τύπου, αλλά ενός event ανοικτού στον κόσμο και τα media, που ζητούσαν έδω και καιρό την πραγματοποίηση της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μεϊγουέδερ και τον ΜακΓκρέγκορ. Θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια ξεκινώντας έτσι την απόσβεση των τεράστιων αμοιβών τους.

Οι δύο αθλητές στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε 3 ακόμη πόλεις, για να προωθήσουν την αναμέτρηση, που θα φιλοξενηθεί στο Λας Βέγκας: στις 12 Ιουλίου στο Τορόντο (Sony Centre for the Performing Arts), στις 13 Ιουλίου στοΜπρούκλιν στη Ν. Υόρκη (Barclays Center) και στις 14 Ιουλίου στο Λονδίνο (The SSE Arena, Wembley).

Δείτε το promo video που ετοίμασε η εταιρία παραγωγής του αγώνα, η SHOWTIME Boxing, δίνει μια γεύση από το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι στον «αγώνα του αιώνα», όπως τον χαρακτηρίζουν οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων:

Σχόλια

σχόλια