Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να μείνει στην ιστορία ως ο «πρωθυπουργός της φιέστας και της προπαγάνδας». Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του σε εκδηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την σκληρή πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε.

Την ημέρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στη Βουδαπέστη για τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της κυβέρνησής στον τομέα της Υγείας, η χώρα «γκρεμιζόταν» από την 26η στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης όπως καταγράφεται από το Πανεπιστήμιο Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, όσον αφορά την ικανοποίηση των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης σχετικά με την υγεία των πολιτών.

Ήταν η ίδια μέρα που η «περίφημη» μεταρρύθμιση των ΤΟΜΥ αποδείχθηκε ιδιαιτέρως εύθραυστη, αφού οι αιτήσεις στις θέσεις των γιατρών είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναγκαστεί να δώσει και δεύτερη παράταση για την κατάθεση σχετικών αιτήσεων.

Ήταν η μέρα που ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κατηγορούσε το αντιεμβολιαστικό κίνημα για πιθανή «αναζωπύρωση» της ιλαράς στη χώρα μας.

Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε. Ακόμα και η προπαγάνδα έχει τα όριά της!».

Σχόλια

σχόλια