ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι εξαιρετική καθώς με έναν αβίαστο τρόπο θα μπορείς να διαισθάνεσαι τις αλλαγές και να αντιλαμβάνεσαι πράγματα και καταστάσεις που δεν θα είναι ορατά με την πρώτη ματιά χάρη στην ευνοϊκή θέση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων. Παράλληλα με τον Άρη να βρίσκεται στον Τοξότη, ο κυβερνήτης σου σού χαρίζει αισιοδοξία και μια εσωτερική και ακατανίκητη ανάγκη να εξελιχθείς, βάζοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, ακόμη και αυτά που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι και την Τετάρτη, η αισθηματική σου ζωή γίνεται πολύ πιο αρμονική και γεμάτη κατανόηση. Είσαι σε θέση να ζήσεις ονειρικές καταστάσεις και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με ουσία, αφήνοντας στην άκρη ασήμαντες λεπτομέρειες που χαλούν τη διάθεση. Από την Πέμπτη και μετά περνάει στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που κάνει την φλόγα του πάθους να ξαναζωντανέψει. Η ορμητικότητα του πάθους διώχνει την ανία της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνος, μια ακαταμάχητη περίοδος ξεκινάει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να προωθήσεις σημαντικά σχέδια με αυτοπεποίθηση και πειθαρχία. Ο Άρης από τον Τοξότη σε βοηθάει να διεκδικήσεις χωρίς φόβο αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να κατακτήσεις. Οι εξελίξεις στις υποθέσεις σου είναι σχεδόν διασφαλισμένες, αρκεί να κινηθείς με συντονισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη. Η ενεργητικότητα θα είναι στα ύψη, για αυτό εκμεταλλεύσου σωστά την εβδομάδα που έχεις μπροστά σου. Ως προς τα οικονομικά, ευνοούνται οι εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες φαίνεται να αποφέρουν σημαντικά έσοδα από τις 7 και μετά που ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας αυτής μπορείς να επενδύσεις στις σχέσεις που διατηρείς με τους γύρω σου και να βελτιώσεις εκείνες που παρουσιάζουν εμφανή σημάδια δυσλειτουργίας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς μέχρι και την Τετάρτη σε βοηθάει να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και παράλληλα να διευκολύνεις την επίτευξη των στόχων σου μέσα από την ψυχική αρμονία και την ισορροπία. Λίγη προσοχή, ωστόσο, θα πρέπει να δείξεις , γιατί θα έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ καλή εβδομάδα δεδομένου ότι θα είσαι σε θέση να δείξεις κατανόηση και ενδιαφέρον στην σχέση σου με τον άνθρωπό σου. Είσαι διατεθειμένος/η να αφιερώσεις όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να επιλύσεις διαφορές και να συζητήσεις για τις ανησυχίες που τελευταία έχουν εισβάλλει στο μυαλό σου. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, αξιοποίησε το διάστημα που ακολουθεί μετά τις 8 του μήνα, καθώς η Αφροδίτη από τον Κριό σου δίνει αυτοπεποίθηση και ορμητικότητα για να κερδίσεις το πρόσωπο που σε έχει καταπλήξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά υπάρχει αρκετό προβληματισμός και θα προκύψει αρκετές φορές η ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις θα είναι από τις 7 και μετά που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό και θα σου δίνει αποφασιστικότητα και καθαρή σκέψη. Παράλληλα με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 8 και μετά η περίοδος που ακολουθεί είναι ιδανική για να δώσεις ώθηση στα οικονομικά σου με τον τρόπο που θα επιλέξεις. Φρόντισε να πάρεις το χρόνο σου προτού πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Δίδυμε, αξιοποίησε το ξεκίνημα της εβδομάδας για να κάνεις επαφές και συναντήσεις προκειμένου να στρώσεις το έδαφος για τις υποθέσεις που εκκρεμούν και φαίνεται να σε απασχολούν πολύ. Με τον Ερμή στους Ιχθείς η επαφή σου με τους άλλους αποκτάει ευγένεια, αλλά και διαίσθηση. Πράγμα που σε βοηθάει να εντοπίσεις τις παγίδες και να τις αποφύγεις με εξυπνάδα. Από τις 7 και μετά, ο κυβερνήτης σου περνάει στον Κριό, γεγονός που σε κάνει πιο παθιασμένο και ορμητικό σε κάθε τομέα. Τώρα η περίοδος αποκτάει δράση και ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε πολύ καλή φάση καθώς ξεκινάει η εβδομάδα. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το άλλο σου μισό, γεγονός που θα σε φέρει κοντά του. Τώρα μπορείς να του ανοιχθείς χωρίς ενδοιασμούς. Βρες λίγο χρόνο για τον άνθρωπό σου και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να λύσετε κατ’ ουσία κάποια σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ακόμη και αν τα πράγματα κυλούν ήρεμα η περίοδος αυτή θα σε κάνει να εκτιμήσεις την συντροφικότητα και την απλότητα που κρύβει η συνύπαρξη. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως θα καταφέρεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα… επιτέλους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή όσον αφορά στις επαφές που έχεις με τρίτους. Με τον Ερμή να μπαίνει στον Κριό από την Τετάρτη και μετά ναι μεν έχεις τον δυναμισμό για να διεκδικήσεις ό,τι σου αναλογεί, αλλά το πάθος που σε διακατέχει μπορεί να σε οδηγήσει στην υπερβολή και σε λάθος επιλογές. Μετρίασε την ορμητικότητα και έτσι θα καταφέρεις να επωφεληθείς στο έπακρο. Όσον αφορά στα οικονομικά, φρόντισε να μην οδηγηθείς σε υπερβολικά έξοδα που θα σε αγχώσουν αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να χαλαρώσεις κατευνάζοντας την ένταση που κρύβεις μέσα σου. Με τον Ήλιο στους Ιχθείς καταφέρνεις να πάρεις τον έλεγχο του ψυχικού σου κόσμου και να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα και αποστασιοποιημένα. Έτσι, οι αποφάσεις έρχονται αβίαστα και χωρίς αγχωτική πίεση. Μέσα από διάφορες συμπτώσεις και αφορμές θα καταφέρεις να βιώσεις τα όνειρά σου αντιλαμβανόμενος/η τί πραγματικά αξίζει για εσένα τελικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από την θέση των Ιχθύων, θα μπορείς μέχρι και την Τετάρτη να βιώσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Είσαι σε θέση να εκτιμήσεις και να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία. Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν πολλές φορές μπερδεμένα, ενώ οι καβγάδες δημιουργούσαν φθορά στη σχέση. Την περίοδο αυτή, λοιπόν, μπορείς να ανακάμψεις και να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Μια δεύτερη ευκαιρία θα έρθει και για εσένα, μοναχικέ Καρκίνε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία είναι και πάλι η Αφροδίτη που από τη θέση της στους Ιχθείς σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις «ειρηνικά» συνεργάτες και αντιπάλους και να επωφεληθείς στο έπακρο κάθε επαφή σου μαζί τους. Η γνώση που θα αποκομίσεις θα είναι χρήσιμη για να πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς από βιαστικά συμπεράσματα, για αυτό έχε στο νου σου να κινείσαι χωρίς παρορμητισμό. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα βελτίωσης.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, ο Ήλιος από τους Ιχθείς σε γεμίζει σοφία και αυτοπεποίθηση. Καταφέρνεις να διατηρήσεις μια ήρεμη ψυχική κατάσταση που πηγάζει από τη σιγουριά για τον εαυτό σου. Ξέρεις ποιος είσαι και πού στοχεύεις και αυτό σου δίνει συναισθηματική σταθερότητα. Είναι καλή περίοδος για αποφάσεις ή για να καταστρώσεις τα σχέδια των επόμενων κινήσεών σου. Από την άλλη, με τον Άρη στον Τοξότη, είσαι σε θέση να κάνεις δυναμικές και καταλυτικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αυτό που πραγματικά αναζητάς από τη σχέση σου. Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται ταυτόχρονα στους Ιχθείς τη Δευτέρα και την Τρίτη ξεκαθαρίζεις σκέψεις και συναισθήματα, χωρίς πάθος και αμφιβολίες. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα είναι το αποτέλεσμα αρκετών ταλαιπωριών και αμφιταλαντεύσεων. Αν είσαι μόνος, φαίνεται πως είσαι έτοιμος για την μεγάλη απόφαση! Κάτι νέο ξεκινάει…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στον Κριό σου δίνει τις ευνοϊκότερες επιρροές για να καταφέρεις να πετύχεις ό,τι καλύτερο στην δουλειά σου. Θα υπάρξει βέβαια αρκετή δραστηριοποίηση, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε πτοήσει. Συναντήσεις, επαφές, ακόμη και αναβολές θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου για να σου δώσουν στο τέλος αυτό που αναζητάς. Στα οικονομικά, είναι καλή στιγμή για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Ένα νέο εγχείρημα φαίνεται να ξεκινάει και θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Παρθένε, αξίζει να επωφεληθείς από αυτή την εβδομάδα και να πράξεις αναλόγως. Ο Ερμής περνάει στον Κριό από την Τετάρτη και μετά, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία σου γίνεται ευθυτενής και άμεση. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχουν μισόλογα και δεύτερες σκέψεις. Κατ’ επέκταση, ό,τι πρέπει να ολοκληρωθεί θα γίνει χωρίς ενδοιασμούς και καθυστέρηση. Καλή περίοδος για να αξιοποιήσεις και στα οικονομικά σου. Μεγάλες αποφάσεις ανοίγουν τον δρόμο για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις μια εβδομάδα αρκετά ξεκάθαρη και απολαυστική. Τίποτα δεν φαίνεται να στέκεται ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις απότομος και τόσο ειλικρινής που να καταντάς προσβλητικός. Αποδέξου τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δυο πλευρές και συζήτησέ τα με ωριμότητα. Μόνο έτσι θα είστε σε θέση να απολαύσεις την συντροφιά του αγαπημένου σου. Αν πάλι είσαι μόνος, η Αφροδίτη από τον Κριό από την Πέμπτη και μετά σου δίνει τα ηνία και σε βοηθάει να κυνηγήσεις το θήραμά σου! Αξιοποίησέ τα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά βελτιώνονται και την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις. Μέχρι και την Τρίτη με τον Ερμή στους Ιχθείς έχεις μια τάση να εξιδανικεύεις τα πράγματα, αλλά από την Τετάρτη και μετά θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου και να πάρεις τις αποφάσεις που δίσταζες μέχρι τώρα. Στα οικονομικά καλύτερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων γιατί ο παρορμητισμός κινδυνεύει να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη από εμπειρίες και θα σου δώσει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που σε απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα. Βλέπεις ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό από τις 7 και μετά, γεγονός που θα σου χαρίσει την ώθηση που έχεις ανάγκη. Με πάθος και χωρίς φόβο θα καταφέρεις να κυνηγήσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις επιτέλους πιο ήρεμος και ψυχικά ισορροπημένος. Αξιοποίησε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι τις 7 για να φτιάξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου μπορεί και θα πάει καλύτερα από ό,τι πίστευες αρκεί να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δράσεις πιο στοχευμένα. Όσο η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς (μέχρι την Τετάρτη) θα είσαι σε θέση να κάνεις συζητήσεις με περισσότερη κατανόηση και θα δείχνεις πιο ανοιχτός στους προβληματισμούς του συντρόφου σου. Στην περίπτωση που αναζητάς την περιπέτεια σε μια νέα σχέση, με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό από τις 8 και μετά μπορείς να κάνεις άφοβα το παιχνίδι σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εργασία έχει αρκετές απαιτήσεις και πολλά εμπόδια για να ξεπεράσεις. Το κλειδί, όμως, της επιτυχίας πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεται στις σχέσεις σου με συναδέλφους, συνεργάτες και ανωτέρους. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό από την Τετάρτη και μετά δέχεσαι τις καλύτερες επιρροές για να επικοινωνήσεις σωστά αυτά που σκέφτεσαι ή προσμένεις. Αποκατάστησε τις παρεξηγήσεις και μην στέκεσαι σε λόγια του παρελθόντος. Στα οικονομικά, έχεις πολλά σχέδια να βάλεις μπροστά, αλλά μην βιάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή θα έχει ποικιλία συναισθημάτων και αντιδράσεων. Ξεκινάει αρκετά ήρεμα και συνειδητοποιημένα, έτσι ώστε να σου δώσει χρόνο να ανασυγκροτηθείς και να κοιτάξεις μέσα σου. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σου χαρίζει ηρεμία και ψυχολογική αρμονία, τέτοια που σε ωθεί να βιώσεις το όνειρό σου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Από την άλλη η Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι και την Τετάρτη θέτει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βελτιώσεις το άσχημο κλίμα σε κάποια σχέση που σε απασχολεί αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και φαίνεται ότι το βάρος τους σε κάνουν να μην έχεις χρόνο και ενέργεια να αφιερώσεις στην σχέση σου σε καθημερινή βάση. Για αυτό φρόντισε να δείξεις δυναμισμό και να βάλεις τα απαιτούμενα όρια στο πρόγραμμά σου που θα επαναφέρουν την ισορροπία στη σχέση. Αν είσαι μόνος, από την Πέμπτη και μετά με την Αφροδίτη στον Κριό μην διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου φαίνεται ότι διακρίνεται από κάποια σταθερότητα, γεγονός που σου επιτρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια, ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου. Με τον Δία να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά τα πράγματα θα χαρακτηριστούν από μια σχετική αδράνεια. Για αυτό αξιοποίησε το διάστημα μέχρι τότε για να ωθήσεις τις υποθέσεις σου τόσο στην εργασία, όσο και στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από δράση, ενέργεια και εξελίξεις. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει την ενεργητικότητα που σου έλειπε. Μπορείς να συνδυάσεις διάφορες απαιτήσεις από διάφορους τομείς εξαιρετικά καλά και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά. Είναι μια «χρυσή» περίοδος για να εργαστείς, να προσπαθήσεις και να ανταμειφθείς πολύ σύντομα για τους κόπους σου. Μη κάνεις τσιγκουνιές στην προσπάθεια και θα το βρεις μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει έντονη διέγερση και μια ανάγκη να ικανοποιήσεις βαθύτερα ένστικτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τονώνεται η σχέση σου και ο σύντροφός σου να σε αντιμετωπίζει με ανανεωμένη διάθεση. Απόλαυσε τις αυθόρμητες στιγμές και φρόντισε να μην προγραμματίσεις τίποτα συγκεκριμένο. Άφησε το ένστικτο και το συναίσθημα να σε παρασύρουν. Και αν ακόμη είσαι μόνος, ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο σε περιμένει, με την Αφροδίτη να σε επηρεάζει θετικά από τον Κριό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εργασία αρχίζει να μπαίνει σε μια σειρά και η ροή που ακολουθούν τα πράγματα θα σε ικανοποιήσει πολύ. Με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορείς να καταφέρεις πολλά. Ανάλαβε δράση και μην φοβάσαι τίποτα. Φρόντισε μόνο να ακολουθήσεις το στρατηγικό σχέδιο που έχεις θέσει και θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις ενέργειές σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, ο Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθείς και η θέση αυτή σου δίνει μια εσωτερική ισορροπία που έχεις τόσο ανάγκη. Τα «πρέπει» συγκρούονται με τα «θέλω» πολλές φορές, αλλά τούτη την εβδομάδα θα καταφέρεις να βρεις την «χρυσή τομή». Οι καταστάσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες στο μυαλό σου και έτσι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με σχετική άνεση. Φρόντισε μόνο να δείξεις λίγη υπομονή όσο ο Δίας κινείται στον Σκορπιό, δηλαδή από την Παρασκευή και μετά, γιατί χρειάζεται επιπρόσθετη προσπάθεια για τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και η εύνοια αυτή έρχεται από την Αφροδίτη που κινείται στους Ιχθείς. Οπότε μέχρι και την Τετάρτη είναι μια καλή περίοδος για να επανορθώσεις για λάθη και παραλείψεις που έχεις κάνει μέσα στη σχέση. Αν πάλι νιώθεις ιδιαίτερη μοναξιά στη ζωή σου και δεν έχεις κάποιον/α να την μοιραστείς, μην κάθεσαι άλλο σπίτι. Έτσι κι αλλιώς δεν θα το αποφύγεις γιατί θα σε παρακινεί η ο Άρης από τον Τοξότη να κάνεις πιο τολμηρά βήματα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλεις να αλλάξεις και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνεις σοβαρές ενέργειες να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Με τον Ερμή στον Κριό από την Τετάρτη και μετά θα μπορέσεις να δώσεις αρκετή ώθηση στις υποθέσεις σου μέσα από συναντήσεις. Υπομονή από την Παρασκευή που ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Σκορπιό. Τα οικονομικά θα έχουν μια μικρή άνοδο, ικανή να σε ανανεώσει και να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δουλέψεις επάνω στο κομμάτι της επικοινωνίας και μάλιστα μέσα από αυτό να καταφέρεις πολλά και σημαντικά. Υπάρχει σιγουριά στον λόγο και την σκέψη και μάλιστα με έναν δικό σου τρόπο θα καταφέρεις να βιώσεις βαθύτερα όνειρα. Η φαντασία πραγματοποιείται και η σκέψη φωτίζεται. Ο τρόπος που θα υλοποιηθεί αυτό είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό. Άφησέ το απλά να γίνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς μέχρι και την Τετάρτη. Οπότε η σχέση σου θα διανύσει ημέρες γαλήνης και βαθιάς ικανοποίησης. Είσαι σε θέση να νιώσεις τον σύντροφό σου και να δείξεις επιείκεια σε λάθη του συντρόφου. Άκουσέ τον και θα δεις ότι πολλά μπορούν να διορθωθούν. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, αξίζει να κάνεις την κίνησή σου εσύ που είσαι μόνος και επιθυμείς μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εργασία έχει αρκετές απαιτήσεις και την εβδομάδα αυτή θα επιδιώξεις να κάνεις πολλά πράγματα. Νιώθεις ότι είναι καιρός οι εκκρεμότητες να κλείσουν και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε ταλαιπωρεί. Το άγχος περιορίζεται και φαίνεται ότι κινείσαι με πολύ δυναμισμό και προσήλωση στους στόχους σου. Στα οικονομικά, με την Αφροδίτη στον Κριό από την Πέμπτη αναμένεται μεγάλη βελτίωση. Η δραστηριοποίησή σου φέρνει ζεστό χρήμα, αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως δέχεσαι ισχυρές επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου είσαι και νιώθεις καλά, εξασφαλίζοντας έτσι την σημαντικότερη προϋπόθεση για να δράσεις αποτελεσματικά. Παράλληλα, ο Ερμής θα βρίσκεται, επίσης, στο ζώδιό σου μέχρι και την Τρίτη, δύο ημέρες που αξίζει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Ο λόγος σου είναι δομημένος και αυτό οφείλεται στις ξεκάθαρες σκέψεις σου. Δεν αμφιταλαντεύεσαι πια και έτσι κερδίζεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να φέρεις τον άνθρωπό σου κοντά σου. Με τον ρομαντισμό που εκπέμπεις και την κατανόηση που του δείχνεις κανένα τείχος δεν θα καταφέρει να παραμείνει ανάμεσά σας. Εσύ που ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, όμως, αξίζει να αξιοποιήσεις τις ημέρες που ακολουθούν, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και σου χαρίζει σιγουριά, γοητεία και λάμψη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στις συνεργασίας σου για να αποσαφηνίσεις θέματα που χρήζουν ξεκαθαρίσματος. Έτσι, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά από εδώ και μπρος και κυρίως χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Να θυμάσαι όμως, ότι από την Παρασκευή και μετά που ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Δία στον Σκορπιό, οι εξελίξεις θα παρουσιάσουν μια επιβράδυνση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποθαρρυνθείς. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις για να αναπτύξεις μια νέα δραστηριότητα.

Σχόλια

σχόλια