ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η τελευταία αυτή εβδομάδα του Δεκεμβρίου έρχεται για να σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις αυτή τη χρονιά με δυναμισμό, ενέργεια, αισθησιασμό και αισιοδοξία. Μπορείς να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου με σύνεση και καλό προγραμματισμό εκμεταλλευόμενος τη Σελήνη στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τη Δευτέρα σηματοδοτεί μια περίοδο που οι σχέσεις θα κινηθούν σε ένα επίπεδο πιο ουσιαστικό με μεγαλύτερη αυτογνωσία. Η εμπειρία στον τομέα αυτό θα σε κάνει να αναγνωρίσεις τί σημαίνει ποιότητα στην ανθρώπινη επαφή, είτε αυτή σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα, είτε με τον κοινωνικό. Ίσως είναι καλή στιγμή, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τη Δευτέρα, να ξεκαθαρίσεις ποια πρόσωπα θέλεις να έχεις δίπλα σου και ποια όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να σκεφτείς καλά τί είναι αυτό που αναζητάς από το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου και πώς θα μπορέσεις να το έχεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση καλό είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, να του εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να βρείτε από κοινού τον τρόπο που θα πορευτείτε μαζί. Αν νιώθεις ότι η σχέση αυτή δεν έχει να σου προσφέρει κάτι άλλο, καλό είναι να αποχωρήσεις από αυτόν με συνεννόηση και σεβασμό. Ειδάλλως, κάνε το επόμενο βήμα με μακροπρόθεσμη ματιά. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σου και ξέρεις ποια τί ακριβώς θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα εργασιακά θα κινηθείς με δυναμισμό και ζωηράδα. Μπορείς γρήγορα να αντιδράσεις σε καταστάσεις που δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Βάλε το πρόγραμμά σου και φρόντισε να πειθαρχήσεις σε αυτό, αν θέλεις να τελειώνεις μια και καλή με τις ανοιχτές υποχρεώσεις σου. Οι συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσει πολύ ο τρόπος που θα εξελιχθούν. Αυτές είναι που θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα που μπαίνει είναι η τελευταία του χρόνου. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τον απολογισμό σου και να κινηθείς με ενθουσιασμό και ενέργεια προκειμένου να κλείσεις τις υποθέσεις σου και να αφήσεις το χώρο για ένα δυναμικό ξεκίνημα. Επικεντρώσου στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τη θέση του καθενός. Κάποιοι από αυτούς ίσως χρειαστεί να απομακρυνθούν από κοντά σου αν φαίνεται ότι η παρουσία τους σου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Στόχος σου είναι η αρμονία στην συνύπαρξή σου με τους άλλους και αυτό θα σε κάνει να το δεις ακόμη πιο έντονα η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 25.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η νέα θέση της Αφροδίτης έρχεται για να ταράξει τα νερά και στον αισθηματικό τομέα. Τί σημαίνει αυτό; Όλη η εμπειρία που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα σου χαρίζει την ωριμότητα που χρειάζεσαι για να δεις κατάματα την αλήθεια στη σχέση σου ή γενικότερα στα αισθηματικά σου. Είναι η στιγμή να κρίνεις το δεσμό σου και να κινηθείς με στόχο την εμβάθυνση μέσα σε αυτόν. Αν ο χρόνος έχει αποδείξει τη δυναμική της σχέσης σου είναι ώρα να πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι αδέσμευτος, η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να δεις την αλήθεια που αναζητάς στον τομέα αυτόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα έχεις τη μαχητικότητα που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Έτσι, μια απαιτητική χρονιά επαγγελματικά φτάνει στο τέλος της και μπορείς έστω και στο τελείωμά της να κάνεις την ανατροπή που θέλεις. Άφησε τις αναστολές και πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για να φέρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μπορέσεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις χωρίς βιασύνη, ώστε να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητές σου αποτελεσματικά. Στα οικονομικά, ξεκαθάρισε τα πράγματα και θέσε νέες βάσεις για τη χρονιά που έρχεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την αποστολή σου αυτό το χρόνο με δυναμισμό, αισιοδοξία και γνώση που έρχεται από την εμπειρία. Η φιλοδοξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές, έστω και τώρα την τελευταία στιγμή. Η παρατηρητικότητά σου σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τις παγίδες και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα προκύψουν. Επίσης, το γεγονός ότι οι απαιτήσεις σου θα έχουν να κάνουν με την υλική διάσταση των πραγμάτων σε ωθεί να κινηθείς πιο πρακτικά και αποτελεσματικά στις οικονομικές σου υποθέσεις. Οι σχέσεις, από εδώ και μπρος, τίθενται υπό εξέταση και ξεκαθάρισμα με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα βιώσεις κάποια σκαμπανεβάσματα τις δύο τελευταίες ημέρες του χρόνου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει αρκετά ανήσυχο. Όμως, από τις 25 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, θα έχεις ήδη μπει σε μια διαδικασία να επιφέρεις αλλαγές στη σχέση σου. Οπότε, μην φοβάσαι για τις αμφιβολίες που γεννιούνται. Έχουν να κάνουν με την πορεία της αναζήτησης μέσα σου, η οποία είναι πάντα απαιτητική και δημιουργεί αναστάτωση προτού σε οδηγήσει σε τελεσίδικες αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή ξυπνάει μέσα σου την φιλοδοξία και τις ηγετικές τάσεις. Μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση που προϋποθέτει διοικητικές ικανότητες. Μέσα από την βελτίωση της επαγγελματικής σου θέσης, σκοπεύεις στην καλυτέρευση της οικονομικής. Διεκδίκησε με σθένος αυτό που σου αξίζει, γιατί έχεις δουλέψει σκληρά και τώρα είναι λογικό να επιδιώκεις την αποζημίωσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να κλείσεις την χρονιά με δυναμισμό και αισιοδοξία. Τώρα θα βγει στην επιφάνεια το δυναμικό σου πρόσωπο, εκείνο που ξέρει τί θέλει και πως να το πετύχει. Ο τόσο ευαίσθητος συναισθηματικός σου κόσμος αποκτάει λογική με αποτέλεσμα να έχεις την ικανότητα να τον ελέγχεις και καλύτερα. Έτσι, οι επιλογές σου σού δίνουν σταθερότητα και προοπτική. Φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την παρόρμηση την Τρίτη και την Τετάρτη που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και αξιοποίησε τον πάθος που σου προσφέρουν οι ημέρες αυτές. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρκετά διασκεδαστικό και πρόσχαρο με τη Σελήνη στους Διδύμους. Θα έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αποτελούν, έτσι κι αλλιώς, έναν τομέα που τραβάει το ενδιαφέρον σου και σε κάνει να του προσφέρεις μεγάλο μερίδιο της ενέργειας και του χρόνου σου. Από εδώ και στο εξής , μετά την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 25, είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τη σχέση σου και να την κάνεις ακόμη πιο δυνατή και βαθιά, αν κρίνεις ότι αξίζει τον κόπο. Μπορείς ακόμη και να δρομολογήσεις έναν γάμο ή έναν αρραβώνα. Αν αναζητάς την αγάπη και τη δέσμευση, η περίοδος θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα κέρδη σου και να κάνεις πιο ισχυρή τη θέση σου στη δουλειά.  Έχεις μια βαθιά επιθυμία να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου και η μείωση των αναστολών θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί πιο γρήγορα και εύκολα. Με τη Σελήνη στον Ταύρο την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορείς να κλείσεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες έστω και την τελευταία στιγμή. Έτσι, θα έχεις και ελπίδες να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται αισθητά.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, η εβδομάδα που έρχεται σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας χρονιάς με απαιτήσεις και πολλή εμπειρία. Στο τελείωμά της, λοιπόν, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις τελευταίες συμφωνίες και να κινηθείς δυναμικά για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω στις 25 του μήνα, γεγονός που σε βοηθάει από εδώ και πέρα να κινείσαι με βάση την φιλοδοξία σου, αλλά δείχνοντας υπομονή και πειθαρχία. Επίσης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο, για αυτό θα πρέπει να φανείς αποφασιστικός στον τρόπο που θα τις χειριστείς. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθάει να ανακαλύψεις αν έμαθες το μάθημά σου και να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να το αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα την εβδομάδα αυτή, αλλά και το επόμενο διάστημα που ακολουθεί. Το τέλος της χρονιάς είναι πάντα ένα χρονικό σημείο που σε ωθεί να σκεφτείς τα περασμένα και να κάνεις τον απολογισμό σου. Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να σκεφτείς την σχέση σου και να πάρεις την μεγάλη απόφαση. Αν αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα με τον άνθρωπό σου σημαίνει ότι αξίζει και η εμπειρία σου έχει αποδείξει ότι έχει δύναμη και μέλλον αυτός ο δεσμός! Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τί ακριβώς ζητάς και πώς μπορείς να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αρκετά αυτόνομα και με δυναμισμό. Μπορείς να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για νέες δράσεις και νέα σχέδια από την επόμενη εβδομάδα. Κάποιες συνεργασίες που δεν αξίζουν καλό είναι να τους δώσεις ένα τέλος και να προχωρήσεις μόνο με αυτές που είναι λειτουργικές και μπορούν να έχουν μέλλον. Έτσι, θα βάλεις τη βάση για την βελτίωση και των οικονομικών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Παρθένε, το τελείωμα και αυτής της χρονιάς έφτασε. Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου με αποφασιστικότητα και  αυτοπεποίθηση. Η Σελήνη στον Κριό την Τρίτη και την Τετάρτη, σου δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία για να δώσει την τελευταία ώθηση σε ό,τι είναι απαραίτητο. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη στους Διδύμους, ενισχύεται ο ενθουσιασμός σου και θα αναζητήσεις φιλικά πρόσωπα που ξέρεις ότι θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά και θα καλύψουν την ανάγκη σου για επικοινωνία. Διαχειρίσου μόνο κάποια συναισθηματική αστάθεια που ίσως νιώσεις. Δεν χρειάζεται να χαλάς την ατμόσφαιρα χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στις 25 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Αιγόκερω. Η νέα αυτή θέση σημαίνει πολλά για την αισθηματική σου ζωή και θα επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου. Θα σε βάλει σε σκέψεις, αναγκάζοντάς σε να αξιολογήσεις την κατάσταση που βιώνεις μέσα σε αυτήν και να αποφασίσεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε το βήμα που θα σας ενώσει για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αν ανήκεις στους μοναχικούς, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Τώρα ξέρεις τί θέλεις και κινείσαι δυναμικά προς την κατεύθυνσή του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου φαίνεται πως θα έχεις όλη τη μαχητικότητα που χρειάζεσαι για να «παλέψεις» με τις τελευταίες εκκρεμότητες. Είναι πολύ καλή ευκαιρία, με την Σελήνη στον Κριό την Τρίτη και την Τετάρτη, να κάνεις τις σωστές κινήσεις, έστω και την τελευταία στιγμή. Μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής ή μια νέα συνεργασία που θα κλείσει στην εκπνοή του χρόνου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Η οικονομική σου κατάσταση ευνοείται μέσα από τις επαφές που θα κάνεις με τα κατάλληλα άτομα. Μήπως είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά;

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ζυγέ, η χρονιά αυτή με όσα σου δίδαξε και όσα χάρισε φτάνει στο τέλος της. Την εβδομάδα αυτή καλείσαι να «κλείσεις» τις υποχρεώσεις σου με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει την εύνοιά του. Η Σελήνη θα περάσει από το ζώδιο του Κριού, του Ταύρου και του Διδύμου. Μέσα από τις θέσεις αυτές σου δίνεται αυτοπεποίθηση, πείσμα, επιμονή και καλή επικοινωνιακή ικανότητα για να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Έτσι, μπορείς να επανορθώσεις λάθη του παρελθόντος, αξιοποιώντας τη γνώση που σου πρόσφεραν αυτά τα ίδια. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω από τις 25, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου και οι συνεργασίες μπαίνουν σε μια περίοδο που θα τους προσδώσει βάθος και αντοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή είναι η αρχή μιας περιόδου μεταβατικής για τη σχέση σου. Όσα έχεις βιώσει με τον σύντροφό σου στο πλευρό σου θα έρθουν για να ενισχύσουν τις αποφάσεις σου και να κατευθύνουν τις τελικές σου επιλογές. Αν βιώνεις μια σοβαρή σχέση που έχει σημασία για εσένα, τώρα θα διαπιστώσεις ότι οι δεσμοί που υπάρχουν μέσα σε αυτοί έχουν βάθος και δύναμη τόση ώστε να σε κρατήσουν ενωμένο με τον σύντροφό σου για μια ζωή. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση που θα έχει και διάρκεια και αντοχή στον χρόνο. Δεν είναι περίοδος για «παιχνίδια»…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου τα πας πολύ καλά και τις τελευταίες αυτές ημέρες του χρόνου έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις τελικές σου κινήσεις που θα αποδειχθούν καταλυτικές για τις περαιτέρω εξελίξεις. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα, χωρίς να χάσεις χρόνο. Συζήτα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες και αξιολόγησε τις επαφές που έχεις με αυτούς. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις ποιες από αυτές αξίζουν και πρέπει να τις κρατήσεις, έτσι ώστε να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα χρονιά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις τον δυναμισμό που χρειάζεται για να βάλεις τάξη έστω και στην εκπνοή του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Σκορπιέ, έφτασε το τέλος και αυτού του χρόνου. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Για εσένα έχει σημασία το ποιος βρίσκεται δίπλα σου και με τη νέα αυτή θέση καλείσαι να ξεκαθαρίσεις ποιος αξίζει την παρουσία σου και ποιος σου κάνει «κακό». Όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου θα λειτουργήσουν παραδειγματικά για να αποφασίσεις ποιος μένει και ποιος φεύγει. Η απόφαση δεν θα είναι εύκολη, αλλά σίγουρα θα σε λυτρώσει. Παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει δύναμη για να τελειώνεις με τις εκκρεμότητές σου χωρίς άγχος και ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τελείωμα του χρόνου είναι ωραίο να κάνεις τον απολογισμό σου και να συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σου είναι το ιδανικό σου ταίρι. Κάπως έτσι θα σε κάνει να νιώσεις το διάστημα που ακολουθεί. Τώρα θα καταλάβεις την αξία του συντρόφου σου και για αυτό δεν θα είναι έκπληξη να κάνεις το επόμενο βήμα. Για εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση θα θελήσεις ίσως να προχωρήσεις σε γάμο, ενώ για εσένα που είσαι μόνος, είναι πιθανό να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με σοβαρότητα και προοπτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει αρκετά στα επαγγελματικά σου για να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και να τελειώνεις μια και καλή με αυτές. Άλλωστε η νέα χρονιά θα πρέπει να μπει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη από δεσμεύσεις και καταστάσεις που σε κρατούν «πίσω». Επίσης, κατά τη διάρκειά της θα έχεις τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να κάνεις ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Μέσα από τις συνεργασίες που ισχυροποιούνται θα μπορέσεις να δεις την βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Τοξότη, με την εβδομάδα αυτή φτάνει το τέλος και αυτού του χρόνου. Ενός χρόνου γεμάτου εμπειρίες που θα σου δώσουν τη γνώση και τη συνειδητοποίηση για να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και αυτό ακριβώς είναι το μάθημα που σου δίνει. Αν μέχρι τώρα σκεφτόσουν το γάμο, τώρα θα τον κάνεις πράξη. Αν πάλι σχεδίαζες μια επαγγελματική «δέσμευση», τώρα μπορείς να την δρομολογήσεις. Η αγάπη και ο αισθησιασμός θα έχει σημαντικό ρόλο τις ημέρες αυτές και μπορεί να πει κανείς ότι ταιριάζουν απόλυτα με το γιορτινό κλίμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα υπάρξουν εξελίξεις που θα έρθουν για να σε κάνουν να νιώσεις γαλήνη και ανακούφιση. Η περίοδος αυτή θα δοκιμάσει τη σχέση σου, όχι υποβάλλοντάς την σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά βοηθώντας σε να κατανοήσεις αν αξίζει και μπορεί να αντέξει στον χρόνο ή αν θα πρέπει να τελειώσει κάπου εδώ, χωρίς να χάνεις άλλο τον χρόνο σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα διαλέξεις να κάνεις θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς, να προχωρήσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου θα καταφέρεις να κινηθείς με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να κλείσεις τις ανοιχτές υποθέσεις. Ξέρεις τί θέλεις και πώς θα το πετύχεις και φαίνεται ότι δεν θα διστάσεις να το κάνεις. Η φιλοδοξία σου φαίνεται πως αποτελεί κινητήριο δύναμη και έτσι σε βοηθάει να κάνεις αποφασιστικά βήματα. Στα οικονομικά μπορείς να δεις εξελίξεις καθώς η ανάγκη σου για υλικές απολαύσεις θα σε οδηγήσει σε έξυπνες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή σου χαρίζει το καλύτερο «κλείσιμο» για την χρονιά που φεύγει. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν σε άλλη διάσταση. Η αρμονία και η σταθερότητα θα είναι πρωταρχικό μέλημα, για αυτό μπαίνεις σε μια διαδικασία να τις παγιώσεις, ώστε να απολαύσεις τα οφέλη τους σε για αρκετό διάστημα ακόμη. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε έναν γάμο, ενώ στα επαγγελματικά σου μια καλή συνεργασία θα σου προσφέρει προβολή και εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην διστάσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου, να του ανοίξεις την καρδιά σου και να αφήσεις τον αισθησιασμό να σας παρασύρει. Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, για αυτό μην το καθυστερείς άλλο. Απόλαυσε την εύνοια που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό και φρόντισε να δρομολογήσεις άμεσα την δέσμευση που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ετοιμάσου να δείξεις ωριμότητα και σταθερότητα στην απόφασή σου. Το πρόσωπο εκείνο που σε έχει ξετρελάνει μπορεί επάξια να μπει στη ζωή σου και μάλιστα με μακροχρόνια προοπτική!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να κάνεις πολλά αυτή την εβδομάδα. Θα χρειαστεί να κλείσεις εκκρεμότητες, να διευθετήσεις απαιτητικές υποθέσεις, αλλά τίποτα δεν θα μπορέσει να σε αγχώσει. Ο δυναμισμός, η επιμονή και η καλή σου διάθεση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Στα οικονομικά θα καταφέρεις να δεις βελτίωση αν επενδύσεις πάνω σε καλές συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Υδροχόε, το έτος φτάνει στο τέλος του μέσω της εβδομάδας που έρχεται. Θα σου προσφέρει τη βοήθειά της για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση όσον αφορά στις υποχρεώσεις σου. Φαίνεται πως τίποτα δεν σε πτοεί. Αυτό που έχεις στο νου θα το κάνεις με κάθε κόστος. Παράλληλα, στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρχει άφθονος αισθησιασμός και καλή διάθεση που θα σε κάνουν να δραπετεύσεις από τις σκοτούρες μένοντας στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Λίγου κουβεντούλα και προσωπική επαφή φαίνεται να ευνοείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους, με την Σελήνη στους Διδύμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα πράγματα θα είναι ρόδινα! Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 και η νέα αυτή θέση σε κάνει να σκέφτεσαι σοβαρά την επισημοποίηση. Η σχέση αποκτάει ισορροπία και ηρεμία. Τα πράγματα κυλούν αρμονικά και έχεις την ανάγκη να κοιτάξεις το μέλλον με αισιοδοξία μένοντας στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, βγες για να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το δικαίωμα στην συντροφικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο στα επαγγελματικά. Έχεις θάρρος, πυγμή και αυτοπεποίθηση για να καταφέρεις ό,τι και αν σου ζητηθεί. Κινήσου αποφασιστικά και κάνε τις απαραίτητες επαφές αξιοποιώντας την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σου που βγαίνει στην επιφάνεια. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κινηθείς με πειθαρχία στο πρόγραμμα και να κάνεις βήματα ανάπτυξης μέσα από μια δυνατή συνεργασία.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις πολλή ενέργεια και δύναμη, αλλά θα είναι για καλό. Τίποτα δεν θα καταφέρει να σταθεί εμπόδιο στο πρόγραμμά σου και θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει αυτή η χρονιά. Βέβαια, το μεγαλύτερο δώρο σου χαρίζεται με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25. Με την θέση αυτή το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις σου, κάθε είδους. Η εμπειρία και τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Αυτά είναι που σε κάνουν να δίνεις αξία σε ό,τι πραγματικά είναι σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα. Θα υπάρχει πάθος, συναίσθημα και αισθησιασμός. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βιώσεις τη συντροφικότητα και μάλιστα για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν είσαι μόνος, μην συνεχίζεις να αντιστέκεσαι. Οι δυσκολίες ανήκουν στο παρελθόν. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει τη χαρά της αγάπης!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου ετοιμάσου να κατακτήσεις την κορυφή. Έχεις δουλέψει αρκετά και ειδικά αυτή την εβδομάδα θα αποδείξεις την αξία σου. Ασχολήσου με τις συνεργασίες σου και βρες τις λύσεις που ψάχνεις μέσα από αυτές. Φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα δεις ότι οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Στα οικονομικά, είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις μια συνεργασία που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα!

Σχόλια

σχόλια