ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται θα σου προσφέρει άφθονο ερωτισμό προς εξισορρόπηση των αναστατώσεων που θα σου δημιουργήσει στα χώρο της δουλειάς σου και στις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σου κύκλου. Αντιμετώπισε με σύνεση τα μικροεμπόδια και δεν θα βγεις χαμένος. Άφησε, λοιπόν, τον εαυτό σου να ζήσει τον έρωτα και απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή φλέρταρε με πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν. Μην αγνοήσεις την περίοδο αυτή και εκμεταλλεύσου τη προς όφελος της συναισθηματικής σου ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν έχεις μία σχέση που κρίνεις ότι μπορεί να έχει μέλλον,  προσπάθησε τώρα να της δώσεις νέο αέρα για να βασιστεί στο εξής σε πιο σταθερές βάσεις με προοπτικές εξέλιξης σε βάθος χρόνου. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα νιώθεις αγχωμένος και θα κυριαρχεί ένα συναίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά με αποτέλεσμα να σε αναστατώνει και να μπερδεύει την σκέψη σου. Μην επιτρέψεις σε αυτά τα συναισθήματα να σε καταβάλλουν και κυρίως μην δημιουργείς καβγάδες από το πουθενά! Διαχειρίσου τα με τη μοναδική δύναμη του μυαλού που διαθέτεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς η περίοδος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η περίοδος αυτή σε κάνει πιο συνεργάσιμο και διαλλακτικό με μια διάθεση να ακούσεις νέες προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Η στάση σου αυτή οδηγεί στην επίλυση προβλημάτων που έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με πρόσωπα του εργασιακού σου χώρου. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράσταση τους. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί υπάρχουν πολλές ανάγκες που απαιτούν από εσένα την άμεση διευθέτησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η εβδομάδα αυτή ,αγαπητέ Ταύρε, γίνεται σύμμαχός σου σε όλους τους τομείς που σε προβληματίζουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις και όνειρα που είχες κρυμμένα. Επαγγελματικά σου σχέδια φαίνεται να δρομολογούνται , ενώ παράλληλα θα λάβεις ευχάριστες ειδήσεις από το χώρο της δουλειάς σου. Αυξημένη προσοχή ,ωστόσο, θα πρέπει να έχεις από τα μέσα της εβδομάδας και μετά καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν εμπλοκές στα οικονομικά σου. Μην μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο ή να συμφωνήσεις σε νέες συνεργασίας. Καθυστέρησέ το για αργότερο που οι συνθήκες θα είναι πιο ξεκάθαρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό από πλευράς σου και καλό έλεγχο της έκφρασής σου, καθώς είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν διαξιφισμοί. Δεν θα λείψουν και τα παρασκηνιακά παιχνίδια. Θα υπάρξουν βέβαια κάποια σημαντικά διλήμματα καθώς κάποια πρέπει σου θα έρθουν σε σύγκρουση με τα θέλω σου.  Να θυμάσαι ότι αν δεν τελειώσει κάτι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάτι άλλο. Για αυτό αν τώρα νοιώθεις ότι είναι η ώρα να κλείσεις τον κύκλο κάνε το παρά το κόστος.  Πολύ γρήγορα θα το ξεπεράσεις και θα νιώσεις καλύτερα! Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην εκπλαγείς αν συμβούν προκλήσεις και προσκλήσεις που θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να καταναλώσεις πολλές δυνάμεις, αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα λάβεις την ανταπόδοση που αναμένεις. Προσπάθησε να είσαι δίκαιος και τίμιος στις συναλλαγές σου και στις συναναστροφές που θα έχεις με ανωτέρους σου και όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Γενικά οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αν παίξεις το παιχνίδι σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν ,αγαπητέ Δίδυμε, και όπως φαίνεται η εβδομάδα αυτή θα σταθεί σύμμαχός σου και θα σε βοηθήσει να τα υλοποιήσεις. Λίγο προσοχή χρειάζεται μόνο στα μέσα της εβδομάδας για να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάποια μικρά εμπόδια που θα εμφανιστούν ανέλπιστα στον χώρο της εργασίας σου και σε οικογενειακά σου ζητήματα. Ωστόσο, μην φοβηθείς να εμπιστευθείς την διαίσθησή σου και κάνε το επόμενο βήμα σε ιδέες και σχέδια για τα οποία νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες σε βοηθούν να στηρίξεις τις επιλογές σου, να δρομολογήσεις όνειρά σου και να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την εβδομάδα αυτή θα υπάρχει μια αναστάτωση στα αισθηματικά σου που απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό από εσένα. Θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις στο μυαλό σου ζητήματα που σε απασχολούν στη σχέση σου με αποτέλεσμα να τα γιγαντώνεις χωρίς λόγο. Δες τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και χαλάρωσε. Το κλείσιμο της εβδομάδας έρχεται για να σου προσφέρει ακριβώς αυτή την ηρεμία που προσπαθούσες να επιτύχεις τις προηγούμενες ημέρες. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με φίλους κάνοντας ακόμη και εξορμήσεις σε κοντινά μέρη που θα σου φτιάξουν το κέφι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στο χώρο της εργασίας σου θα υπάρχει αναστάτωση και θα χρειαστεί να είσαι με τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Μην φοβάσαι, όμως, γιατί με σωστό προγραμματισμό και επιμελή δουλειά θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις ό,τι σου παρουσιαστεί και μάλιστα πολύ αποτελεσματικά. Ένα πρόβλημα που θα υπάρξει στα μέσα της εβδομάδας μην σε ανησυχήσει καθώς όσο γρήγορα ήρθε άλλο τόσο γρήγορα θα φύγει. Η οικονομική σου κατάσταση σου επιτρέπει να ικανοποιήσεις τα βασικά σου έξοδα, αλλά προς το παρόν κάποια μεγαλύτερα όνειρά σου μένουν στο συρτάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει αυτοπεποίθηση, σθένος και διαπραγματευτική ικανότητα αγαπητέ Καρκίνε. Θα είσαι σε θέση να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση και να έχεις σημαντικές επιτυχίες. Από τα μέσα και μετά , ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρξουν προβλήματα με την προσωπική σου ζωή τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό. Μην σε τρομάξει , όμως, αυτό γιατί μέσα από αυτά θα δημιουργηθούν καινούρια δεδομένα στο μέλλον που θα σε ωφελήσουν σημαντικά. Θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο και αυτό μάλλον το είχες ανάγκη. Προς το τέλος της εβδομάδας , δείξε φειδώ στα οικονομικά σου και απόφυγε τις σπατάλες ή τις νέες αγορές. Δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου διάθεσή θα είναι ανεβασμένη και αυτό θα σε κάνει απίστευτα γοητευτικό. Μήπως ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα που θα σου δοθεί και να κάνεις μια νέα αρχή στα αισθηματικά σου; Ωστόσο, μη φερθείς επιπόλαια. Ίσως σου παρουσιαστούν προκλήσεις που θα πρέπει να αψηφήσεις προκειμένου να κρατήσεις την υπάρχουσα σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αναβολές και καθυστερήσεις θα υπάρχουν στα εργασιακά σου γεγονός που θα σε κάνει οξύθυμο και θα σε αναστατώσει. Φρόντισε να χειριστείς ψύχραιμα τις καταστάσεις αυτές. Προσηλώσου σε χρηματικές εκκρεμότητες που έχεις και κλείσε τις μια για πάντα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Φαίνεται πως μελλοντικά θα σου αποδώσουν πολύ καλά κέρδη.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, κατέβασε τα όπλα αυτή την εβδομάδα και κάνε σύσκεψη με τον εαυτό σου για ανασύνταξη. Οι ημέρες δεν σε ευνοούν στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών πλάνων που είχες κατά νου. Απεναντίας πάρε το χρόνο σου και κάνε νέο προγραμματισμό που θα ακολουθήσεις στα επόμενα βήματά σου. Ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς καθαρά και αποφασιστικά. Το τέλος της εβδομάδας απαιτεί συγκράτηση και στα οικονομικά σου. Προχώρα μόνο με τα άκρως απαραίτητα έξοδα και ο,τιδήποτε πέρα αυτών μπορείς να το αναβάλλεις για το μέλλον μόλις υπάρξουν ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα αναζωογονηθεί αυτή την εβδομάδα καθώς οι συνθήκες ευνοούν την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου γεγονός που την ωφελεί άμεσα. Οι επιθυμίες σου εισακούγονται στο ταίρι σου και εκείνο δεν χάνει την ευκαιρία να τις υλοποιήσει για να σου δείξει την αγάπη του. Αν πάλι είσαι μόνος, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες με νέα γοητευτικά πρόσωπα. Προσοχή μόνο να επιλέξεις σωστά και να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Καταπιάσου με ασχολίες που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σε κάνουν να εκφράζεις την δημιουργικότητά σου όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Έτσι θα βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα νιώθεις πιο ικανός να ελιχθείς και να επιλύσεις προβλήματα που θα υπάρξουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις και να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες προς το τέλος της εβδομάδας μιας και οι ημέρες είναι κατάλληλες για τέτοιες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σου δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου. Βέβαια, θα χρειαστεί να βάλεις και εσύ το χέρι σου επαναπροσδιορίζοντας ποιες δαπάνες είναι απαραίτητες και ποιες περιττές. Το γεγονός αυτό θα σε καθησυχάσει και θα σε ισορροπήσει συναισθηματικά. Από την άλλη ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν και τα επαγγελματικά σου και αυτό θα σε κάνει να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα στον τομέα αυτόν. Τέλος, καλή οργάνωση απαιτεί το πρόγραμμά σου καθώς έχεις επωμιστεί με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις εις πέρας. Όμως, ξέρεις ότι αυτό ανήκει στις δυνατότητές σου και έχεις τη γνώση να το διαχειριστείς με λίγη παραπάνω προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει άκρως ερωτική διάθεση καθώς και τη χαρά να δεχθείς τη φροντίδα του συντρόφου σου , ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Αν είσαι μόνος η περίοδος αυτή είναι πολλά υποσχόμενη για εσένα. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από τις φιλικές σου συναναστροφές, με το οποίο μπορεί να προχωρήσεις σε σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες στο χώρο της εργασίας σου, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλλεις και κολλάς σε λεπτομέρειες που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Τα οικονομικά σου αναμένονται να βελτιωθούν, γεγονός που πρέπει να χειριστείς προς όφελός σου. Τώρα είναι η στιγμή να χειριστείς χρέη που σε έχουν κουράσει και να τα διευθετήσεις μια για πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αν και ο τομέας της επικοινωνίας φαίνεται να μην ευνοείται αυτή την εβδομάδα, εσύ αγαπητέ Ζυγέ, αναμένεται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Γίνεσαι το επίκεντρο στον κοινωνικό σου κύκλο, τραβάς τα βλέμματα και δίνεις ζωντάνια στις παρέες σου. Και πως είναι αυτό δυνατό; Απλά μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου. Ξέρεις καλά πως να δώσεις την ευχάριστη νότα που χρειάζεται η παρέα. Στα επαγγελματικά σου η αλήθεια είναι ότι θα έχεις κάποιες δυσκολίες και ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Ίσως υπάρξουν αναστατώσεις που θα σε αποπροσανατολίσουν και θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Φρόντισε να είσαι προσεχτικός  και  να μην επαναπαύεσαι. Κατάστρωσε τα σχέδιά σου όμως, επιστράτευσε τις οργανωτικές σου ικανότητες και εκτέλεσε πιστά ό,τι προγραμμάτισες , ώστε να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην αμφιβάλλεις ότι η επιτυχία θα είναι το αποτέλεσμα της μάχης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι μόνος μάλλον δεν θα χαίρεσαι για πολύ την ελευθερία σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και σου δίνουν ευκαιρίες να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ. Αρκεί να επωφεληθείς από την κατάσταση αυτή και να κινητοποιηθείς. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος θα έχεις τη χαρά να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί της. Το χρειάζεσαι άλλωστε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ψάχνεις καιρό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ήρθε η ώρα να το υλοποιήσεις μέσα από συνεργασίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ακόμη, τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς μπορούν να σε ξεμπλοκάρουν και να σε βοηθήσουν με ανολοκλήρωτα θέματα που νιώθεις ότι σε αγχώνουν αυτή την περίοδο. Μοιράσου τα μαζί τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν την άμεση διευθέτηση ακάλυπτων υποχρεώσεων και θεμάτων που πρέπει να κλείσουν. Μην χάνεις χρόνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ , δείξε προσοχή και εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό προς όφελός σου. Ήρθε ο καιρός να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες οι οποίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να το κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται από πλευρά σου είναι να είσαι συνεπής , δραστήριος και να αφήσεις στην άκρη εκείνα τα αισθήματα που σε κρατάνε πίσω και σου καταστρέφουν τη δημιουργικότητα. Άδραξε την ευκαιρία , αφού πολύ καλά ξέρεις ότι δεν εμφανίζονται τέτοιες συνέχεια. Μην αφήσεις τον κακό σου εαυτό να σε κρατήσει πίσω. Από την άλλη στην προσωπική σου ζωή η τύχη σου χαμογελάει και σου χαρίζει πλουσιοπάροχα το πιο ακριβό δώρο, τη χαρά να βρίσκεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς. Θα εκτιμήσεις κάθε στιγμή μαζί τους και μάλιστα αυτό θα αρκεί για να γεμίσει συναισθηματικά τις μπαταρίες σου. Οικογένεια και φίλοι είναι κοντά σου για να διασκεδάσετε και να σε κάνουν να αφήσεις πίσω όποιον προβληματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την περίοδο αυτή νιώθεις δραστήριος και γεμάτος ενέργεια. Αξιοποίησέ τα λοιπόν προς όφελος της σχέσης σου και πέρασε όμορφα με τον σύντροφό σου αφήνοντας στην άκρη ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν την περίοδο αυτή είσαι μόνος , οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς θα καταφέρουν να σε διασκεδάσουν και να σε ηρεμήσουν. Έτσι , η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς πιο ανανεωμένη στο τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα θα συναντήσεις εμπόδια στην αρχή της εβδομάδας που θα σου δημιουργήσουν προβληματισμούς, όμως μην στενοχωριέσαι καθώς αυτά είναι προσωρινά και σύντομα θα τα ξεπεράσεις. Με υπομονή και καθαρή σκέψη θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, πρόσεξε τα έξοδά σου. Κάνε σωστούς προγραμματισμούς και έπειτα προχώρησε με τις αγορές που θες να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα σου διδάξει ένα νέο μάθημα σχετικά με τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξουν αφορμές που θα σε κάνουν να κατανοήσεις διαφορετικά όσα συμβαίνουν γύρω σου και θα μάθεις να τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Είναι στιγμές που νιώθεις ότι δεν πάει άλλο, με αποτέλεσμα να νιώθεις κορεσμό. Τώρα , όμως, θα μάθεις πως έρχονται στιγμές που το μυαλό φωτίζεται και ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να αλλάξεις ματιά, αντίληψη και γιατί όχι επιλογές. Όσα σε βάραιναν έχουν άλλη βαρύτητα πια και θα προχωρήσεις με ανανεωμένη διάθεση. Στο τέλος της εβδομάδας δείξε συγκρατημένος σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την εργασία σου. Προσοχή σε νέα ξεκινήματα. Μην κάνεις το βήμα αν δεν ζυγίσεις πρώτα καλά όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέματα που αφορούν την οικογενειακή σου εστία θα απαιτήσουν από εσένα περισσότερη συμμετοχή και νέες ευθύνες θα σου ανατεθούν. Για το λόγο αυτό ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις την οργανωτική και διοικητική σου ικανότητα προκειμένου να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά. Αν νιώσεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να στραφείς στον σύντροφό σου ή στην οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία στο τέλος της εβδομάδας να διασκεδάσεις και να χαρείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επωφελήσου για να γεμίσεις λίγο τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η ευελιξία και η διπλωματία σου είναι στοιχεία που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα θέματα που σε απασχολούν στην εργασία σου. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο εργασίας σου, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας οι απαιτήσεις στη δουλειά σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν μελλοντικά για να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά μείνε συγκρατημένος με τα έξοδά σου παρά την άνοδο των κερδών σου. Θα τα χρειαστείς όταν τα πράγματα δυσκολέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εβδομάδα αυτή θα έχει απαιτήσεις από εσένα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά από την άλλη ενδείκνυται για να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις καλά. Θα χρειαστεί να εργαστείς με περισσότερη προσήλωση και επιμονή για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις και για αυτό προσπάθησε να βρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα υπάρξουν διαθέσιμα πρόσωπα που θα σε στηρίξουν και θα ελαφρύνουν το φορτίο σου. Σε αντιστάθμισμα, η προσωπική σου ζωή θα σε ανταμείψει με όμορφες στιγμές, αρκεί να αφήσεις και εσύ κατά μέρους την περίοδο αυτή σοβαρές σκέψεις και αναζητήσεις. Αντιμετώπισε τα πράγματα ένα -ένα για να μην απογοητευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσον αφορά στα προσωπικά σου η εβδομάδα αυτή σίγουρα σε κατατάσσει στους ευνοημένους. Το κέφι σου θα σε καθοδηγεί με αποτέλεσμα να περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα , φιλικά και οικογενειακά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το σύντροφό σου πάντα κάτω από το πέπλο του έρωτα που σας σκεπάζει. Στην περίπτωση που αναζητάς το ταίρι σου να ξέρεις πως νέες γνωριμίες θα σου χτυπήσουν την πόρτα , φλερτάροντάς σε ανοιχτά και χαρίζοντάς σου όμορφα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν. Αυτές θα σε οδηγήσουν σε μια πορεία ανοδική, αλλά δώσε ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν είναι όλες το ίδιο αποδοτικές και ίσως κάποιες να μην σου ταιριάζουν. Σε κάθε περίπτωση σκέψου αρκετά προτού επιλέξεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ισορροπία , γεγονός που σε ικανοποιεί. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή δεν είναι αρνητική για εσένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα κυλήσουν ιδανικά. Γενικότερα θα έχεις θετική διάθεση και όρεξη, ωστόσο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανέλπιστα γεγονότα που θα σε ανησυχήσουν λίγο και ίσως νιώσεις πίεση. Άτομα ,όμως, που βρίσκονται στον περίγυρό σου θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν αρκεί να ζητήσεις τη στήριξή τους. Προς τα μέσα της εβδομάδας προτίμησε να διατηρήσεις μια συμπεριφορά που δεν θα προκαλεί καθώς υπάρχει διάθεση στους κοινωνικούς σου κύκλους για αρνητικά σχόλια και λόγια στο παρασκήνιο. Παρόμοια θα πρέπει να είναι και η στάση σου στη δουλειά. Μείνε ψύχραιμος και μην δίνεις έκταση σε καθυστερήσεις που θα υπάρχουν. Αξιοποίησε το χρόνο σου εναλλακτικά. Τακτοποίησε ανοιχτές υποθέσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχες το χρόνο να τις διαχειριστείς. Εν ολίγοις, ψάξε να βρεις τη θετική πλευρά γιατί σίγουρα είναι υπαρκτή. Άλλωστε, δεν έχεις ιδιαίτερα απαιτητικά θέματα να λύσεις. Για αυτό εκμεταλλεύσου το και ακολούθησε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα ευνοείται και αυτό σημαίνει ότι μπορείς ανοιχτά να δείξεις την αγάπη σου σε εκείνους που την αξίζουν δεχόμενος αντίστοιχα και τη δική τους. Ιδανική περίοδος ,επίσης, είναι για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις τα παράπονά σου ή τις σκέψεις σου. Μην φοβηθείς γιατί το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Θα έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και θα ωφελήσει και τους δύο. Στην περίπτωση που είσαι μόνος είναι ιδανικές οι ημέρες για να προσεγγίσεις άτομα από τα οποία θα γοητευτείς. Θα έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να το ευχαριστηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί λίγη προσοχή παραπάνω όσον αφορά σε συνεργασίες σου ή καινούρια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Προσπάθησε να προβάλεις την αντικειμενικότητά σου και μετρίασε το συναισθηματισμό σου. Η λογική σου είναι απαραίτητη για να χειριστείς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αν προσέξεις τα έξοδά σου και ιδιαίτερα τα περιττά.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να παρουσιάσεις το κοινωνικό σου πρόσωπο φίλε Ιχθύ. Είναι αλήθεια ότι σε απασχολεί πολύ και αναζητάς τις νέες γνωριμίες. Από τις αρχές τις εβδομάδας μπορείς να συμμετάσχεις σε δράσεις που θα ωφελήσουν τον συνάνθρωπό σου και θα δώσουν λύση σε προβλήματα που τον απασχολούν. Η συναναστροφή σου με τα κοινωνικά προβλήματα μόνο ζεστά συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσει, αφού θα διαπιστώσεις τη δύναμη της αλληλεγγύης. Από την άλλη οι επιτυχίες στη δουλειά σου θα είναι αποτέλεσμα του επαγγελματισμού σου που ξέρεις πως να προγραμματίζεις , να οργανώνεις και να φέρεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται. Η εξέλιξή σου είναι αναμενόμενη γεγονός που σε κάνει να κινείσαι με υπερηφάνεια στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή στα προσωπικά σου θα κυλήσει όμορφα χαρίζοντάς σου στιγμές οικογενειακής θαλπωρής. Οι δικοί σου άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρουσία σου και ποιοτικό χρόνο μαζί σου. Στην περίπτωση που αναζητάς τον άνθρωπό σου μην αμφιβάλεις ότι ίσως σύντομα τον συναντήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Σε αντίθεση με την προσωπική σου ζωή η επαγγελματική θα είναι πιο απαιτητική και θα χρειαστεί να οπλιστείς με θάρρος, σύνεση και επαγγελματισμό. Από τα μέσα και μετά φρόντισε να τακτοποιήσεις τα θέματά σου, ώστε να αποφύγεις διενέξεις με τους συναδέλφους σου, γιατί δεν φαίνεται τα αποτελέσματα να σε δικαιώνουν. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και εύκολα τα πράγματα μπορούν να εκτροχιαστούν , παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι τομείς στη ζωή σου βρίσκονται σε πιο ήρεμη κατάσταση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

Σχόλια

σχόλια