Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, θέλοντας να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση για τον μηδενισμό, το -3 και το κλείσιμο της Τούμπας για δύο αγωνιστικές, λόγω των όσων έγιναν πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και δεν άρχισε ποτέ το ματς.

Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα μέχρι αύριο το απόγευμα, με τον δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη να τονίζει ότι μπορεί να εκδοθεί ακόμα και την Κυριακή το πρωί, γνωρίζοντας ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League τρέχουν.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν πρέπει αυτή η υπόθεση να εξομοιωθεί με αυτή της περσινής σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τόνισε ότι ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία δεν δικαιολογείται από το ρολό της ταμειακής μηχανής.

Από την πλευρά, ο Δικαστής, Δημήτρης Σκουτέρης μίλησε για γελοιότητα των κανονισμών, χαρακτήρισε χάλι τον πειθαρχικό κώδικα που θα έπρεπε να είναι ίδιος με αυτόν της UEFA, ενώ ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπεύθυνοι για τη μη τέλεση του αγώνα είναι οι Πειραιώτες.

ΠΑΟΚ: «Το μηχανάκι το πέρασαν οπαδοί μέσω …ασθενοφόρου»!

Ατάκες που θα συζητηθούν στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρόεδρο της Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, το πως πέρασε το μηχανάκι στην εξέδρα!

Ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης στην Εφέσεων επέμενε πολύ για το θέμα του σκούτερ στην εξέδρα και το πώς βρέθηκε εκεί, στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. 

Ο κ. Σκουτέρης εξέφρασε την απορία του για το πως μπήκε και για το γεγονός ότι δεν καταγράφηκε από πουθενά.

Στην ερώτηση για το πώς πέρασε μέσα και επιμένοντας πως δεν το είδε κανένας απ’ όσους ήταν στο γήπεδο, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε… με το ασθενοφόρο: «Το μηχανάκι το πέρασαν οπαδοί μέσω… ασθενοφόρου».
Ο κ. Σκουτέρης πάντως δεν φάνηκε να πείθεται και επέμενε στο θέμα αρκετά, ενώ στάθηκε και σε… κενά του Πειθαρχικού Κώδικα: «Είναι τόσο αστείος ο Πειθαρχικός Κώδικας, που δηλαδή εάν πεθάνει κάποιος θα γίνει αναλογική ερμηνεία;​».

Σχόλια

σχόλια