Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 2-1

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, έμεινε με εννιά παίκτες, όμως κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ (2-1)! Παράπονα για τη διαιτησία οι «βυσσινί», που τους ακυρώθηκε γκολ.

ΓΚΟΛ: 

50′ πεν. Βιγιαφάνιες (ΠΑΟ): Ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Φατιόν κράτησε τον Μολίνς και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

78′ Περόνε (ΑΕΛ): Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό, ο Περόνε βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, ακούμπησε ίσα – ίσα τη μπάλα με το κεφάλι και κατέληξε στα δίχτυα.

93′ Χίλιεμαρκ (ΠΑΟ): Ο Σουηδός έκανε σέντρα από αριστερά, από μακρινή απόσταση, δεν ακούμπησε κανείς τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Κίτρινες: Ζίζιτς (ΑΕΛ), Λεοζίνιο (ΑΕΛ), Σιλά (ΠΑΟ), Άλτμαν (ΠΑΟ)

Κόκκινες: 
Σιλά (ΠΑΟ) Με δεύτερη κίτρινη

Δοκάρια: 57′ Λεοζίνιο (AEΛ)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): 
Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Μασούρας, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ναζλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Μαρίνος Ουζουνίδης: Στα τελευταία 15 λεπτά βγάλαμε απίστευτα ψυχικά αποθέματα. Θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Σήμερα ο κόσμος πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος. Ήμασταν καλοί, παίξαμε γρήγορα. Ακόμη και να χάναμε, θα ήμουν ευχαριστημένος. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείχνουμε.
Ηλίας Φυντάνης: Δεν χάσαμε αγωνιστικά. Στη φάση του πέναλτι, δεν ήταν, το είδε όλη η Ελλάδα. Με τα σφυρίγματά του ο διαιτητής μας έκλεισε στην περιοχή μας.

Τα γκολ του Παναθηναϊκού:

Σχόλια

σχόλια