Ο  Τσάβες ήρθε από τον πάγκο και άνοιξε λογαριασμό, όμως ο Κοροβέσης απάντησε για τον Πλατανιά (1-1), κόβοντας βαθμούς από τους «πράσινους». Δικαιολογημένα παράπονα οι φιλοξενούμενοι από τον Παπαπέτρου, ο οποίος ακύρωσε και γκολ του Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και βγαίνει χαμένος από το γήπεδο των Χανίων καθώς έχασε και τον Μολέντο που δείχνει να έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αγκώνα.

Ο Πλατανιάς έδειξε πιο ξεκούραστος στο ματς και θα μπορούσε μετά την ισοφάριση να πάρει και τη νίκη έχοντας τις ευκαιρίες αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Ουζουνίδης μετά το τέλος του ματς είπε στη κάμερα της «NOVA»:

«Αυτό που όμως είναι το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αφού πετυχαίνουμε ένα γκολ σε πέντε λεπτά δεχόμαστε. Αυτό δεν ανταποκρίνεται σε μια μεγάλη ομάδα. Αν δεν το βελτιώσουμε δεν θα κάνουμε τίποτα. Σίγουρα υπήρχε η κούραση, σίγουρα επηρέασε ο τραυματισμός του Μολέντο αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Σε τέτοια παιχνίδια εκτός έδρας όταν βάζεις ένα γκολ πρέπει να τελειώνεις το ματς. Εμείς δεν το κάναμε και δίκαια χάσαμε τους βαθμούς».

Σχόλια

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ