Ακόμη ένας διάσημος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση!

Ο 49χρονος Νεκτάριος Σφυράκης, δημιουργός των μεγάλων σουξέ της δεκαετίας του ’90, έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Όμως, ζήτησε μέσω της συνηγόρου του αναβολή, προκειμένου να τακτοποιήσει το ποσό της οφειλής από το ρεύμα που φέρεται ότι γλίτωνε και το οποίο ανέρχεται σε περίπου 2.500 ευρώ!

Όπως είπε η δικηγόρος του καλλιτέχνη προς την έδρα του δικαστηρίου, ο τραγουδιστής έχει ήδη μπει σε ρύθμιση με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του, ενώ έχει καταβάλει και ποσό μεγαλύτερο από τη δόση που έχει προσδιοριστεί.

«Έχει ήδη πληρώσει το ποσό των 500 ευρώ, που υπερκαλύπτει την πρώτη δόση» ανέφερε, προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα. Όπως αναφέρθηκε, η ρύθμιση του χρέους αφορά 14 ισόποσες δόσεις, τις οποίες ο κατηγορούμενος οφείλει να καταβάλει έως τις 19 Νοεμβρίου του 2018. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του τραγουδιστή και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης, που είναι παντρεμένος με το πρώην μοντέλο Στέλλα Φιλίππου και έχουν τέσσερις γιους, τα τελευταία χρόνια δεν ασχολείται μόνο με τη μουσική αλλά και ως ασφαλιστικός σύμβουλος γνωστής εταιρείας, που ειδικεύεται σε θέματα υγείας και αποταμίευσης συντάξεων! Έχοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας, ο 49χρονος τραγουδιστής δεν δίστασε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα εντελώς άγνωστο σε αυτόν αντικείμενο, προσπαθώντας να ενισχύσει το μηνιαίο εισόδημά του.

«Απαιτεί μια μαγκιά να κάνεις ένα άλλο επάγγελμα, παράλληλα με αυτό που σε κατέστησε δημοφιλή. Προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος και εργάζομαι χωρίς εμμονές, αναλογιζόμενος πάντα την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στη γυναίκα μου, εν μέσω μιας απίστευτα σκληρής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Σχόλια

σχόλια