Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης εκτός από σαχλαμαρόμαγκας είναι κι άσχετος (βίντεο)

«Ο Παύλος Πολάκης εκτός από σαχλαμαρόμαγκας είναι και άσχετος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το αίτημα του αναπλ. υπουργού Υγείας στο κεντρικό τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα για έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος και στο στεγαστικό δάνειο του βουλευτή της ΝΔ.

«Το δάνειο το δικό μου στο οποίο αναφέρεται ο Παύλος Πολάκης είναι στεγαστικό, από τον Ιούλιο του 2007, περίπου στις 540 χιλ. ευρώ. Είναι δάνειο που πήρα πριν εκλεγώ βουλευτής. Το αποπληρώνω κανονικότατα. Δεν είναι «κόκκινο», είναι «πράσινο», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Πολάκης, εκτός των άλλων προβλημάτων που έχει. Εκτός από σαχλαμαρόμαγκας, που τον είπε η εφημερίδα ΕΦ.ΣΥΝ., είναι και άσχετος. Τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα, όχι το δικό μου, όλα τα στεγαστικά δάνεια, είναι τοκοχρεολυτικά. Δηλαδή, τα πρώτα 10 χρόνια πληρώνεις μόνο τους τόκους των τριάντα ετών. Μετά τα 10 χρόνια πληρώνεις ό,τι έχει απομείνει από τους τόκους και σιγά-σιγά πληρώνεις και το κεφάλαιο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο: