Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ της υπόθεσης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς ολοένα και νέα στοιχεία βγαίνουν στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την espresso οι Αρχές ερευνούν την συμμετοχή και τέταρτου μέλους στην «παρέα» των νεαρών που «ψάρευε» και βίαζε ανυποψίαστα κι ανυπεράσπιστα κορίτσια στο νησί.


Καρέ-καρέ η τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας πριν την δολοφονία

Εκτός από τον 21χρονο Μανώλη Κ. από τη Λίνδο, τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ. και τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ. φέρεται ότι συμμετείχε άλλο ένα άτομο στην ομάδα των νεαρών «κυνηγών».


Μαρτυρίες για επιθετικότητα των δύο κατηγορουμένων με παραβατική συμπεριφορά

Σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να εμπλέκεται τόσο στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ, αλλά και στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας από τη Ρόδο.


Αποκάλυψη Σοκ! Ο φερόμενος δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε σε δύο φάσεις την 19χρονη γιατί… τον διέκοψαν

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για μια σπείρα με οργανωμένη δράση, που βίαζε κορίτσια, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές ερευνάται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φώτισε σκοτεινές πτυχές των δύο υποθέσεων, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να πάει στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Άρση απορρήτου στο κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου – Οι διάλογοι

H κατάθεση ΣΟΚ της γυναίκας με ειδικές ανάγκες που βιάστηκε μετά την Τοπαλούδη (βίντεο)