Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα πρακτικά δικαστηρίου στο Ντάνιελσον των ΗΠΑ, όπου στην θέση του κατηγορούμενου για σεξουαλική επίθεση 4ου βαθμού ήταν ο Άαρον Γκρέιζερ.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο που μας πέρασε, όταν η αστυνομία του Γουλμάντικ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα εκτάκτου ανάγκης από μία γυναίκα. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο από όπου έγινε η κλήση, βρήκαν την κοπέλα αναίσθητη σε ένα χώρο, ο οποίος φιλοξενούσε εκτός των άλλων σύριγγες από πρόσφατη χρήση ηρωίνης.

The 39-year-old was spared placement on the state's sex offender registry because a judge said it wasn't necessary for 'public safety based upon the facts in this case.' He was initially charged with second-degree assault but agreed to plead guilty if the charge was lessenedΠροσπάθησαν να την επαναφέρουν χωρίς επιτυχία, ενώ το ίδιο συνέβη και από το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, με τους γιατρούς να καταλήγουν πως είχε ξεψυχήσει πριν γίνει το τηλεφώνημα. Κάτι που σημαίνει οτι δεν το έκανε αυτή…

Στο σπίτι της ήταν και ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε, αποκάλυψε πως όταν την ανακάλυψε ήταν αναίσθητη από την χρήση ναρκωτικών. Ουσιαστικά είχε πεθάνει, αλλά η ήχοι που κάνει το σώμα ακόμη και μετά τον θάνατο των ανθρώπων, τον έκανε να πιστεύει οτι είναι ζωντανή.

Aaron Graser, from Willimantic, Connecticut, was sentenced to a year in prison after pleading guilty to having sex with his dead girlfriend because he thought it would wake her upΈτσι, αποφάσισε να κάνει σεξ μαζί της.

Γιατί; Όπως χαρακτηριστικά είπε, η κοπέλα σιχαινόταν την ερωτική επαφή μαζί του και έτσι θεώρησε πως αναγκαζόταν να αντιδράσει. Όταν ρωτήθηκε για γρατζουνιές που υπήρχαν στα χέρια και στα πόδια της, απάντησε πως απλά ήταν ένα φετίχ του είχε, όμως το γεγονός οτι δεν υπήρχαν μελανιές, αποδεικνύει πως το αίμα είχε σταματήσει να κυλάει, άρα η κοπέλα είχε ήδη ξεψυχήσει.

Το δικαστήριο, αντιλαμβανόμενο πως ο δράστης δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα του, ούτε είχε κάποιο φετίχ νεκροφιλίας, τον τιμώρησε με 1 χρόνο φυλακή.