«Έκοψαν» τη συνέντευξή της από την εκπομπή της Μελέτη – Τι απαντά η Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» είδαν προς έκπληξή τους το βράδυ της Τετάρτης να ενημερώνονται με μία λεζάντα πως η προγραμματισμένη συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου δεν θα μεταδοθεί.

Μπέσσυ Γιαννοπούλου για Πέμυ Ζούνη: «Είχαμε δεσμό δυο χρόνια»

Πρόκειται για την γυναίκα που έγινε ευρέως γνωστή λόγω της δικαστικής της διαμάχης με την Πεμυ Ζούνη, με την οποία η ίδια υποστηρίζει πως πέρα από επαγγελματική, διατηρούσε και ερωτική σχέση.

Μόλις ενημερώθηκε  πως η συνέντευξή της δεν θα προβληθεί τελικά, βλέποντας πως στη θέση της μπήκε η συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη, προχώρησε σε μία διευκρινιστική απάντηση μέσω Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.

Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική.

Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…».

Δείτε το κομμένο τρέιλερ της εκπομπής…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com