Ένας πολυχώρος πάνω σε ρόδες, το Τeatro Mobile, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ThessPuppet 2017, για να παρουσιάσει παραστάσεις μέσα σε ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό, ειδικά διαμορφωμένα ως κινητά θεατράκια!

Συνολικά 75 παραστάσεις από 19 θιάσους από 9 διαφορετικές χώρες, περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας ThessPuppet 2017 που ξεκινάει αύριο τις εκδηλώσεις του στο Θέατρο Άνετον και την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου.

Το Τeatro Mobile ανοίγει αυλαία την προσεχή Κυριακή 5/11, σε υπαίθριο χώρο του δήμου Λαγκαδά όπου θα στηθούν τα κινητά θέατρα ως κλειστή πλατεία, με πρόσβαση στις δυο αίθουσες και στις δραστηριότητες μέσα και έξω. Εκτός από την σκηνή του θεάτρου, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρεθούν στον χώρο αναψυχής που περιλαμβάνει βιβλιοθήκη για την τέχνη του θεάτρου και έναν χώρο γεμάτο διαδραστικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια για ενήλικες, εργαστήρια για μαθητές στα σχολεία, έκθεση για την ιστορία του κουκλοθεάτρου καθώς και τη διοργάνωση διημερίδας με θέμα «Το κουκλοθέατρο στην εκπαίδευση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για σχολεία και κοινό υπάρχει στο www.thesspuppet.gr

Σχόλια

σχόλια