UPDATE:

Σε ένα νέο «σόου» προέβησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας, όπου οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χριστοδουλίδης, ενημέρωναν σχετικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Αναλυτικότερα, το «θερμό» επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, απαίτησε με φωνές να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος», φώναζε ο βουλευτής της Χ.Α., προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των υπολοίπων βουλευτών.

«Κάνεις ό,τι κάνουν οι Τούρκοι, λες ό,τι λέει ο Ερντογάν», είπε ο Νίκος Κοτζιάς, ενώ από τη ΝΔ ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον χρυσαυγίτη βουλευτή ότι «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».

Η ένταση που προκλήθηκε στην αίθουσα προκάλεσε μάλιστα την παρέμβαση της φρουράς της Βουλής, ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Την επιτροπή ενημέρωναν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης για την τουρκική προκλητικότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι διαπληκτισμοί είχαν να κάνουν ανάμεσα σε βουλευτές άλλων κομμάτων και της Χρυσής Αυγής.

Η επιτροπή είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 14:00 μετά από αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις. Η ενημέρωση αυτή γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου.

Σχόλια

σχόλια