Άρχισε να επιβάλλεται το ειδικό τέλος για την πλαστική σακούλα και δεν έλειψαν τα απρόοπτα με ποδαρικό ένα περιστατικό στην Σκόπελο.

Άρχισε να επιβάλλεται το ειδικό τέλος για την πλαστική σακούλα, όμως μαζί με αυτό φαίνεται πως άρχισαν και τα ευτράπελα ανάμεσα στους ελεγκτές και τους έμπορους, όπως αυτό που έγινε σήμερα στο λιμάνι της Σκοπέλου, με πρωταγωνιστή έναν ψαρά που δεν χρέωσε σε πελάτη τα 4 λεπτά.

Σύμφωνα με το Skopelos.blogspot.com, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί στο λιμάνι του νησιού, όταν ένας ηλικιωμένος αγόρασε ένα κιλό ψάρια προς τρία ευρώ και ο ψαράς του τα έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και δεν του χρέωσε τα 4 λεπτά.

Μπροστά στην αγοραπωλησία έτυχε να είναι εφοριακοί, οι οποίοι ζήτησαν από τον παππού την απόδειξη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε μέσα σε αυτή το τέλος των 4 λεπτών και μπροστά του άρχισαν να λένε ότι θα βάλουν στον ψαρά πρόστιμο 500 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άρχισε να φωνάζει, μαζεύτηκε κόσμος από τα γύρω καφενεία, με σκοπό να … λιντσάρουν τους εφοριακούς που ήθελαν να βάλουν πρόστιμο. Τελικά οι εφοριακοί είπαν ότι δεν θα επιβάλλουν πρόστιμο στον ψαρά και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν…