Μας έχει μάθει πλέον η Arai, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζει ένα σχέδιο για το κορυφαίο της κράνος (φέτος είναι τo Arai RX7V) που είναι αφιερωμένο στον θρυλικό αγώνα ΤΤ του Isle of Man – από εκεί προέρχονται και τα αρχικά ΙΟΜΤΤ. Το κράνος παράγεται σε περιορισμένη έκδοση ελάχιστων κομματιών από τα οποία ακόμη πιο λίγα έρχονται στην Ελλάδα. Και θα πρέπει να ξέρετε ότι γίνονται ανάρπαστα.

Η Arai συμμετέχει ενεργά στο ΤΤ τα τελευταία χρόνια, ως official helmet supplier, ενώ τις ημέρες των αγώνων στήνει το Arai Village στο οποίο γίνονται παρουσιάσεις νέων προϊόντων, παρευρίσκονται σπουδαίοι και αγαπημένοι αναβάτες και προσφέρεται δωρεάν service στα κράνη για τους θεατές του αγώνα που έχουν πάει εκεί με… το κράνος τους.

Κάθε χρόνο λοιπόν η Arai αναθέτει στον περίφημο Aldo Drudi να φτιάξει μια νέα δημιουργία με κύριο θέμα το «Τρισκελές» που είναι το σήμα του Νησιού μαζί με τα γράμματα ΤΤ.

Το πρώτο κράνος θα πωληθεί στις 27 Μαΐου 2017, την πρώτη δηλαδή ημέρα των δοκιμαστικών του ΤΤ, στο Arai Village του Isle of Man. Από τότε και μετά, το κράνος θα είναι διαθέσιμο στους ντήλερ σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε το και στο επίσημο site που έχει δημιουργήσει η Arai: http://www.araihelmet-europe.com/site/iomtt.html.