Ως ύποπτος για τη δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα, ανακρίνεται από τις αστυνομικές Αρχές, ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της.


Καλλιθέα: Ίχνη στραγγαλισμού φέρει η 29χρονη που βρέθηκε νεκρή – Αναζητείται ο σύζυγός της

Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίνεται, ενώ δεν έχει ακόμα ομολογήσει και επιμένει πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για το έγκλημα.

Οι Αρχές δεν έχουν στα χέρια τους μέχρι ώρας εργαστηριακά ευρήματα, έχουν όμως μαρτυρίες, οι οποίες λένε πως ο πρώην σύζυγος του θύματος ήταν στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα την περασμένη Παρασκευή, οπότε και δολοφονήθηκε η 29χρονη, με τους δυο τους να έχουν έντονο καβγά.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τη θεία της, το βράδυ της Τρίτης (15.05.2019) και στο λαιμό της βρέθηκαν εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Η θεία που την αναζητούσε από τη Κυριακή φτάνοντας στο διαμέρισμα κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα και όταν μπήκε μέσα στο σπίτι βρήκε την ανιψιά της νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.