Ο αυτοαποκαλούμενος ως «αναλυτής τρόμου» ή «μύστης των σεισμών» Frank Hoogerbeets προχώρησε σε πρόβλεψη η οποία προκαλεί πολλαπλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ο αυτοαποκαλούμενος ως «αναλυτής τρόμου» ή «μύστης των σεισμών» Frank Hoogerbeets προχώρησε σε πρόβλεψη η οποία προκαλεί πολλαπλά σχόλια στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων λοιπόν είπε ότι ένας  σεισμός που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές προβλέπεται για τις επόμενες ημέρες.

«Η Γη θα ευθυγραμμιστεί μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού και η τα μαγνητικά πεδία από κάθε πλανήτη θα μπορούσε πιθανώς να προκαλέσει σεισμό σε πολλά μέρη του κόσμου» προέβλεψε στο μπλογκ του Ditrianum, ο Ολλανδός ερευνητής, ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε ότι το μέγεθος του σεισμού θα μπορούσε να είναι 9 Ρίχτερ, σύμφωνα με την express.

Μάλιστα εκτιμά ότι η πιθανότερη ημερομηνία για την εκδήλωση ενός ισχυρού σεισμού είναι η 9η ή η 10η Δεκεμβρίου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Hoogerbeets:

«Η εξαιρετική κρίσιμη πλανητική γεωμετρία μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σεισμική δραστηριότητα από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου, πιθανόν να φτάσει τα 7,8 έως τα 8,8 Ρίχτερ».

Όπως έγινε γνωστό, ο ερευνητής έκανε την πρόβλεψη χρησιμοποιώντας το σύστημα Geometry Solar System (SSGI), το οποίο βασίζεται στον «υπολογισμό ενός συνόλου δεδομένων για ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, σε συγκεκριμένες γεωμετρικές θέσεις των πλανητών, της Σελήνης και του Ήλιου».

Σχόλια

σχόλια