Πραγματικά απίστευτα πράγματα, που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα.

Το ντέρμπι δικεφάλων δεν έ «Χ» ει ακόμη ολοκληρωθεί (φωτογραφίες)

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μετά από δύο ώρες αναμονής και… άπειρες διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια διεκόπη οριστικά, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Πάντως το γκολ του Βαρέλα, που αρχικά κατακύρωσε και εν συνεχεία ακύρωσε ως οφσάιντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κομίνης το μέτρησε. Μένει πλέον να μάθουμε και τον λόγο της διακοπής του παιχνιδιού.

Τι αναφέρουν οι πλευρές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του δικεφάλου του Βορρά ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της οι ιθύνοντες της Ένωσης υποστηρίζουν ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, αλλά ότι η διακοπή οφείλεται στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη.

O διαιτητής κ. Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ, στην συνέχεια το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού, κ. Ποντίκη και εν συνέχεια μετά από μια γενικευμένη σύρραξη και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής αποχώρησε και δυο ώρες μετά αποφάσισε την οριστική του διακοπή. Με άγνωστο τελικό αποτέλεσμα και άγνωστη αιτία της διακοπής.

Aς γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι… Το παιχνίδι διεκόπη στο 90o λεπτό μετά το γκολ του Βαρέλα, που εν τέλει μετά από απόφαση του βοηθού Ποντίκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αυτό συνέβη καθώς θεώρησε ότι ο Μαουρίσιο, που βρισκόταν μέσα στη φάση μετά την κεφαλιά του Βαρέλα, όντας σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση.

Αυτό το γεγονός έβγαλε φωτιά στον αγωνιστικό χώρο με τον ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθεται φραστικά προς τον Κομίνη πριν βάλει στο στόχαστρό του αξιωματούχο από τον πάγκο της Ένωσης.

Μάλιστα o ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε νόημα με τα χέρια «φεύγουμε», καλώντας ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια του «απαντά»: «πρόεδρε θέλουμε να παίξουμε».