…και άλλες φορές οι Πειραιώτες είχαν κάνει ανάλογες κινήσεις. Όχι αποχώρηση, αλλά διάφορα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Και παλιότερα, δηλαδή, είχαν πει ότι σκέφτονται να πάνε στην Αδριατική Λίγκα, εξαιτίας της δυσφορίας τους για την ΕΟΚ και τους Έλληνες διαιτητές. Δεν πήγαν, αλλά τώρα είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν μέχρι τέλους το σχοινί.

Και θα το κάνουν αυτό πάνω από όλα για τον ευνόητο λόγο, που αναφέραμε παραπάνω και ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά και επειδή οι εγχώριες διοργανώσεις δεν έχουν να τους προσφέρουν κάτι παραπάνω. Έτσι τουλάχιστον θεωρούν και λένε.

Οριστικό δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει, θα το μάθουμε στα μέσα του Μάρτη, όταν και είναι προγραμματισμένο το επόμενο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο πλευρές για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Ίσως να το μάθουμε και νωρίτερα, αν υπάρχουν εξελίξεις, που θα είναι αρεστές στον Ολυμπιακό. Αν θα υπάρξει, δηλαδή, κάποια κυβερνητική παρέμβαση, που να βρει μία λύση, που να ικανοποιεί και τους δύο «αιώνιους». Στην ουσία να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Αν πάρουμε την πιθανότητα ότι οι Πειραιώτες αποχωρούν από το πρωτάθλημα, στην ουσία τελειώνει και το πρωτάθλημα της Α1. Φέτος θα τελειώσει κανονικά με τον Ολυμπιακό να έχει αποχωρήσει. Θα τελειώσει, δηλαδή, με 13 ομάδες.


«Βαριά καμπάνα» για τον Ολυμπιακό: Αφαίρεση 6 βαθμών

Αλλά του χρόνου; Ποια τηλεόραση θα δώσει χρήματα για ένα πρωτάθλημα χωρίς την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού; Ποιος χορηγός θα μπει για να διαφημιστεί σε μία τέτοια λίγκα; Και στο φινάλε ο Παναθηναϊκός θα θέλει να παίξει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που τον κάθε αντίπαλο τον κερδίζει όπως και όσο θέλει; Ακόμη και η ΑΕΚ, που είναι σεβαστός αντίπαλος, έφαγε τις προάλλες πάνω από 30 πόντους πόντους στο κεφάλι από τους «πράσινους».


Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Για ποιο πρωτάθλημα λοιπόν θα μιλάμε; Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, οι Αγγελόπουλοι τα έχουν πάρει μέχρι εκεί που δεν πάει, η διαμάχη με τον πατέρα τους είναι ένας ακόμη λόγος που η ψυχολογική τους κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ένας Θεός πλέον ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.


Χαμός στο ΟΑΚΑ – Φεύγει από τον αγώνα ο Ολυμπιακός


Και μέσα σε όλα αυτά, το αφεντικό της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν έχει ανοίξει το στόμα του. Το παιχνίδι που διακόπηκε είναι υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας και ουδείς έχει βγει να πει κάτι το παραμικρό. Απίθανα πράγματα σε μία χώρα, όπου τα πάντα είναι πιθανά.

Πηγή: sportdog.gr