«Δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Είναι ψήφος στην πόλωση, στο διχασμό, στο αδιέξοδο. 10 χρόνια είναι αρκετά» είπε στην αρχή της ομιλίας της η Φώφη Γεννηματά από τη Θεσσαλονίκη και Βελλίδειο.

«Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης. Η ώρα πλησιάζει. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης, το κοινό μας σπίτι. Μια Ευρώπη που απειλείται από το φασισμό, τον λαϊκισμό , τους εθνικισμούς, τη βία. Κλείνουμε το δρόμο στους φασίστες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Μπλόκο στην Χρυσή Αυγή» είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής .

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα είπε μεταξύ άλλων ότι «από το Bella ciao πήγε στη dolce vita. Δεν τον σώζουν ούτε οι ύμνοι στη μεγάλη Αλλαγή του 1981 , ούτε οι αναφορές στο 1-1-4 και τη γενιά του Πολυτεχνείου. Θα τον κυνηγούν πάντα οι εικόνες με τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον συνεταίρο του, τον κ. Καμμένο. Θα τον ακολουθούν πάντα οι ακροδεξιοί που τοποθέτησε περήφανα στην Κυβέρνηση και στην ευρωλίστα. Και μην ξεχάσει, την επόμενη φορά που θα θυμηθεί τον Άρη Βελουχιώτη, να έχει στο πλάι σας την κυρία Κουντουρά».

«Από την άλλη μεριά ο κ. Μητσοτάκης στη δίψα του για την καρέκλα, μας κατηγορεί για «ίσες αποστάσεις». Κ. Μητσοτάκη έχουμε σταθερή απόσταση από τη συντήρηση. Όποιος κι αν την πρεσβεύει, όπως εσείς, όποιος κι αν την υλοποιεί, όπως ο κ. Τσίπρας».