Γυναίκα παρασύρθηκε από τραίνο επειδή πιάστηκε το χέρι της στην πόρτα (βίντεο)

Μια γυναίκα της οποίας το δάχτυλο παγιδεύτηκε σε μια πόρτα τραίνου παρασύρθηκε κι έπεσε στις ράγες του τραίνου στο Σαν Φρανσίσκο  των ΗΠΑ.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στο Σαν Φρανσίσκο και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σταθμό.

Η γυναίκα φαίνεται να κατεβαίνει τις σκάλες στο σταθμό Embarcadero της πόλης στις 12 Απριλίου και προσπαθεί να προλάβει το τραίνο καθώς οι πόρτες κλείνουν.

Φαίνεται ότι το χέρι της κολλάει στην πόρτα, καθώς αυτή κλείνει. Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να μιλάει με έναν υπάλληλο που στέκεται στην πλατφόρμα λίγα μέτρα μακριά, αλλά το τραίνο αρχίζει να κινείται.

Η γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε, αλλά  δεν είναι γνωστό το πόσο σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν: «Άκουσα φωνές πίσω μου και δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά υπήρξε μια αναταραχή και φοβόμουν ειλικρινά»

«Προσπαθούσε να τρέξει μαζί με το τραίνο ενώ αυτό την έσερνε από το χέρι της … Οι άνθρωποι φώναζαν: “Σταματήστε! “ και μερικοί άνθρωποι χτυπούσαν το τρένο ακόμα, φωνάζοντας «σταματήστε, σταματήστε, υπάρχει κάποιος παγιδευμένος».

«Το τραίνο δεν επιβράδυνε καθόλου. Βασικά, δεν φαινόταν ότι ο χειριστής είχε κάποια ιδέα για το τι συνέβαινε».

Ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Δημοσίων Μεταφορών του Σαν Φρανσίσκο (SFMTA), δήλωσε: «Η πόρτα έκλεισε με λιγότερο από μισή ίντσα χώρου. Το SFMTA, το οποίο εκμεταλλεύεται τη γραμμή αμαξοστοιχίας, αγόρασε πρόσφατα νέες αμαξοστοιχίες, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του ατυχήματος. Αυτά τα τραίνα και οι πόρτες είναι ασφαλείς».

Πηγή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com