Η ΝΔ δεν θα κινηθεί μονομερώς για να αλλάξουν όσα συμφωνήθηκαν, επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, επαναλαμβάνοντας ακόμη το αίτημα για πρόωρες εκλογές

Στα μέτρα που πρέπει να λάβει η Ελλάδα και στις προθέσεις της ΝΔ εάν γίνει η επόμενη κυβέρνηση αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας

«Τα αντίμετρα θα ληφθούν μόνο αν ξεπεράσουμε το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ» είπε ο κ. Δένδιας, ενώ έχουν συμφωνηθεί μέτρα 3,6 δισ.

 Τόνισε ακόμη πως η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους και δεν θα κινηθεί μονομερώς για να αλλάξουν όσα συμφωνήθηκαν. Επέκρινε πάντως τους εταίρους για τη στάση τους λέγοντας πως «αυτοί έφεραν την ύφεση αποδεχόμενοι τα μέτρα υπερφορολόγησης που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Δένδιας επανέλαβε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  για εκλογές, αλλά εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας δεν θα τις κάνει, καθώς ο σχεδιασμός του προβλέπει «εκλογές το 2018, εφαρμογή των μέτρων που έχει συμφωνήσει από τώρα για το 2019 από κυβέρνηση της ΝΔ, οπότε και θα γίνουν ευρωεκλογές, ενώ το 2020 λόγω της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας θεωρεί ότι θα ξαναρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ».

Πηγή