Οθόνες που σας καλωσορίζουν με το όνομα σας στα ξενοδοχεία. Οι τηλεοράσεις θα γνωρίζουν τις αγαπημένες σας ταινίες και το ντους θα προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος σας.

Ειδικοί στην τεχνολογία και η Guestline αποκαλύπτουν το μέλλον των δωματίων του ξενοδοχείου.
Ένα διαδραστικό δωμάτιο ξενοδοχείου που δημιουργήθηκε από την Guestline σε συνεργασία με την τεχνολογία AI (Artificial Intelligence) και εμπειρογνώμονες του ξενοδοχειακού κλάδου, αποκάλυψε πως θα λειτουργεί το ξενοδοχείο του μέχρι το 2034.

 

Με τα δεδομένα από το κινητό, θα γνωρίζουν τα πάντα στο ξενοδοχείο

“Σύντομα θα υπάρχουν οθόνες που σας καλωσορίζουν με το όνομα σας, μόλις φτάνετε στο λόμπι του ξενοδοχείου, δήλωσε ο Ralph Fernando, διευθυντής στρατηγικής, ψηφιακών και λειτουργιών της Pragma Consulting.
Θα χρησιμοποιούν δεδομένα από τα κινητά σας τηλέφωνα που υπάρχουν ήδη και καταχωρούνται μέσω του Wi-Fi του ξενοδοχείου.
Μόλις φτάσετε στο λόμπι θα γίνεται αυτόματη διαδικασία εισόδου μέσω αναγνώρισης προσώπου. Tο κλειδί του δωματίου θα μεταφορτωθεί ψηφιακά στο κινητό σας”.

AI και φωνητικός έλεγχος θα αλλάξουν το παιχνίδι διαμονής

Πρόσφατη έρευνα εκτιμά ότι μέχρι το επόμενο έτος το 85% για τις συναλλαγές με τις επιχειρήσεις δεν θα απαιτεί ανθρώπινη αλληλεπίδραση.
Και τα ξενοδοχεία αναζητούν τρόπους. Για να γίνουν πιο προσαρμοσμένα και άνετα για τους καλεσμένους τους.
Εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι η AI και ο φωνητικός έλεγχος θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες. Κι αυτά θα αλλάξουν το παιχνίδι διαμονής σε ένα ξενοδοχείο.