Η Έλλα Χιουτζ από το Σάουθαμπτον είχε ένα όνειρο από μικρή. Να γίνει δικηγόρος. Ονειρευόταν τον εαυτό της μπροστά στα δικαστικά έδρανα να αγορεύει και να καταπλήσσει τους δικαστές και τους ενόρκους. Αποφάσισε να σπουδάσει στη Νομική σχολή.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί. Η σχολή ήταν δύσκολη, ήθελε συνεχές διάβασμα και το σημαντικότερο, τα έσοδα της δεν επαρκούσαν για να πληρώνει τα δίδακτρα. Έπρεπε να βρει και μια δουλειά παράλληλα προκειμένου να ανταπεξέλθει.

Οι δουλειές που έβρισκε όμως της έδιναν απλά ένα μικρό χαρτζιλίκι και δεν επαρκούσαν τα χρήματα για αυτό που τα ήθελε. Το σκέφτηκε από δω το σκέφτηκε από κεί και κατέληξε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα προσόντα που τόσο απλόχερα της έδωσε η φύση.

Η Έλλα είναι πανέμορφη, χυμώδης στις σωστές αναλογίες και σύντομα βρήκε μια άκρη να εργαστεί ως μοντέλο.

Όταν ξεκίνησε να φωτογραφίζεται με εσώρουχα την προσέγγισαν κάποια στούντιο παραγωγής πορνό, και της ζήτησαν να δουλέψει για εκείνα. Η κοπέλα άρχισε να εμφανίζεται σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, αρχικά ως spanking model (μοντέλο που δέχεται «ξύλιές» στα οπίσθια) και κατόπιν κανονικά ως πορνοστάρ.

Το πρώτο της βίντεο διάρκειας 20 λεπτών συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια views, η ίδια περιγράφει ότι ένιωσε… ενθουσιασμένη: «Ξετρελάθηκα. Ήταν τα καλύτερα 20 λεπτά της ζωής μου» είπε, ενώ οι παραγωγή έτριβαν τα χέρια τους με το νέο κελεπούρι που είχαν πετύχει.

Όλα κυλούσαν ομαλά. Τα πρωινά η Έλλα ήταν μια ντροπαλή φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο και τα βράδυα γύριζε ταινίες άγριου πορνό και μεταμορφωνόταν σε μια μηχανή του σεξ.

Μέχρι που… κάποιοι συμφοιτητές της είδαν τα βίντεο της στο διαδίκτυο. Αρχικά δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν αλλό όταν πείστηκαν ότι ήταν η σεμνή Έλλα, ξεκίνησε ο εφιάλτης για την κοπέλα.

Στην αρχή την απείλησαν και ζητούσαν να τους ικανοποιήσει για να μην πουν το μυστικό της. Αλλά επειδή ουδέν κρυπτόν από το ίντερνετ, σύντομα όλη η σχολή είχε μάθει για την Έλλα.

«Ξαφνικά άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν», λέει η Έλλα Με αποκαλούσαν κοκκινομάλλα πόρνη ενώ κάποιοι συμφοιτητές μου με κοίταζαν προκλητικά και χάιδευαν τα γεννητικά τους όργανα επάνω από τα ρούχα με απαξίωση. Και όλα αυτά σε καθημερινή βάση. Κάποιοι δεν δίστασαν να απειλήσουν και τη ζωή μου»

Η Έλλα μίλησε στο Channel 5 και είπε: «Μου συμπεριφέρονταν με μίσος, παρά το γεγονός ότι έβλεπαν τα βίντεο. Είναι τόσο κακεντρεχές να παρακολουθείς κάτι και μετά να κρίνεις κάποιον άλλον για τις πράξεις του».