Εξασθενημένες θα είναι οι βροχές τη Δευτέρα, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Την Τρίτη, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και πάλι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ την Τετάρτη θα έχουμε πρόσκαιρη βελτίωση.

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ την Τρίτη βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και την Τετάρτη θα γίνουν και πάλι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα:

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικά αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και το θερμόμετρο από 6 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανή βροχή και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές κατά περιόδους, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές, και χιόνι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 15 βαθμούς.