Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα από τα δυτικά και βόρεια, με παροδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλός, ενώ την Τετάρτη σποραδικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο από την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα:

Στην Αττική, πιθανότητα βροχής με σταδιακή βελτίωση, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 17 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Ο υδράργυρος από 13 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Ο υδράργυρος από 15 έως 28 βαθμούς.

Σχόλια

σχόλια