Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλώνονται κυρίως τις απογευματινές ώρες: τη Δευτέρα στα κεντρικά και βόρεια, την Τρίτη στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο (στα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα) και την Τετάρτη στα ηπειρωτικά με βελτίωση το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Κυριακή από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος και τις θερμές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο από 18 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 19 έως 33 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook