Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, ζέστη και πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά με λίγες βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά την Τρίτη και την Τετάρτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν τη Δευτέρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με στροφή από την Τρίτη σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και τοπικές βροχές στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 23 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις θερμές ώρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα το απόγευμα και ο υδράργυρος από 16 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 20 έως 37 βαθμούς.

 

Σχόλια

σχόλια