Η Πανσέληνος στις 30 Απριλίου είναι μια από τις πιο ισχυρές και μαγικές της χρονιάς και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι βαθιά μεταμορφωτική και αποτελεί μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς για να απελευθερώσετε και να καθαρίσετε θέματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας.

Η κάθε Πανσέληνος αναδύει πάντα στην επιφάνεια βαθιά θέματα και στρέφει την προσοχή μας στα κομμάτια που χρειάζονται κάθαρση. Υπό την παρουσία της Πανσελήνου στον Σκορπιό θα ενθαρρυνθούμε να κάνουμε αυτήν την κάθαρση με έναν τέτοιο τρόπο όπου η μεταμόρφωση μας θα είναι βαθιά και ουσιαστική. Θα μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτήν την κάθαρση με τέτοιον τρόπο που θα νιώσουμε αφύπνιση και διαφώτιση.

Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει το θάνατο, την αναγέννηση και την άνευ όρων αγάπη. Επίσης, αντιπροσωπεύει τα στάδια της συνειδητότητας. Στον πυρήνα, η ενέργεια του Σκορπιού μας φέρνει τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης, αλλά στα επιφανειακά επίπεδα, ο Σκορπιός μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το ‘εγώ’ και την απληστία.

Η ενέργεια του Σκορπιού έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί και να αλλάξει εκεί όπου χρειάζεται. Γι’ αυτό και η Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο είναι τόσο ισχυρή και επίσης τόσο προσωπική.

Τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο δώστε προσοχή σε νέες ιδέες, σκέψεις ή συναισθήματα που θα αναδύονται. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος βαθειάς ενδοσκόπησης. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να αποχωρήσετε και να προστατέψετε την ενέργειά σας από τον έξω κόσμο.

Το να αισθάνεστε εξαιρετικά ευαίσθητοι αυτήν την περίοδο είναι αποτέλεσμα των ενεργειών της Πανσελήνου του Απριλίου. Φροντίστε να προστατεύσετε το ενεργειακό σας πεδίο και να είστε ευγενικοί προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους.

Εάν η υψηλότερη μορφή της ενέργειας του Σκορπιού είναι η αγάπη άνευ όρων, τότε αυτή η Πανσέληνος θέτει το εξής ερώτημα – τι χρειάζεται να απελευθερώσω από τη ζωή μου με σκοπό να νιώσω την ανιδιοτελή αγάπη που ζει μέσα μου;

Η ανιδιοτελής αγάπη περιγράφει την ενέργεια και την αγάπη που όλοι είμαστε, ίσως είναι η Θεία Αγάπη ή η Διαφώτιση.

Όταν αισθάνεται κάποιος αυτήν την αγάπη αισθάνεται την αληθινή του υπόσταση, την αληθινή του δύναμη. Πρόκειται για την αίσθηση ότι υπάρχετε πάντα και παντού, πρόκειται για το μέρος της συνειδητότητας σας που μετατοπίζεται και μεταμορφώνεται και περνάει μέσα από όλα τα είδη θανάτου αλλά τελικά καταφέρνει και ζει.

Υπό το φως και την ενέργεια της Πανσελήνου στον Σκορπιό, θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε μερικά από τα στρώματα που σας κρατούσαν μακριά από την αίσθηση αυτής της αληθινής ουσίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αισθανθείτε ποιοι πραγματικά είστε και τι έχετε έρθει να πετύχετε σε αυτήν εδώ τη Γη.

Με αυτήν τη νέα επίγνωση, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε την κάθαρση, την απελευθέρωση και την απομάκρυνση των θεμάτων που σας εμποδίζουν να βρείτε και να αισθανθείτε την αλήθειασας. Αυτό μπορεί να γίνει φυσικά με επιβεβαιώσεις ή αποκόβοντας ενεργειακές χορδές (τεχνικές που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν) αλλά επίσης και με την έκκληση αυτής της ενέργειας για παράδοση και αποδοχή.

Με το να αφεθείτε και να αποδεχτείτε όλα όσα δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα τότε πραγματικά θα καταφέρετε να τα απελευθερώσετε. Χρειάζεται να μάθετε να κάθεστε μαζί με τα κομμάτια του εαυτού σας που σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Χρειάζεται να μάθετε να κάθεστε μαζί με τους φόβους και τις ανησυχίες σας και να τα αντιμετωπίζετε πρόσωπο με πρόσωπο.

Ό,τι κι αν ετοιμάζεται να αναδυθεί στην επιφάνεια, δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε μαζί τους για να τα καθαρίσετε.

Ο χρόνος για να ανοίξετε και να καθαρίσετε τα παλιά από την ντουλάπα σας είναι τώρα. Όχι πια άλλο κρυφτό, όχι πια άλλη κάλυψη με ψεύτικη θετικότητα και χαμόγελο, ο καιρός για να τα αντιμετωπίσετε είναι τώρα.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη και την εργασία που κάνετε, πάντα θα υπάρχουν περισσότερα. Ανεξάρτητα από το πόσες προκλήσεις έχουν έρθει στον δρόμο σας, πάντα θα υπάρχουν περισσότερες.

Το σημαντικό όμως είναι να θυμάστε ότι με αυτές τις προκλήσεις και την εξέλιξη υπάρχει και κάτι άλλο που έρχεται μαζί τους. Αυτό είναι η ομορφιά της μεταμόρφωσης, η ομορφιά του να σκάβετε λίγο πιο βαθιά και η αποκάλυψη ενός νέου στρώματος ή ενός νέου μέρους του εαυτού σας που δεν είχατε συνειδητοποιήσει πριν.

Είναι αυτή η αποκάλυψη που θα σας οδηγήσει στην αλήθεια σας.

Να αγαπάτε ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί. Να αγαπάτε ακόμα κι αν έχετε χάσει. Να αγαπάτε ακόμα κι αν έχετε βιώσει ή έχετε δει τρομερή θλίψη και καταστροφή. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό πράγμα που μπορεί να έχει ο άνθρωπος και είναι ο βαθύτερος σκοπός όλων μας.

Ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί ή αν σας έχουν κακομεταχειριστεί ή αν σας έχουν απορρίψει, μπορείτε ακόμα να αγαπάτε. Εδώ είναι που μπορείτε να βρείτε την αληθινή σας δύναμη. Εδώ είναι όπου όλοι μας βρίσκουμε την αληθινή διαφώτιση.

Η ενέργεια της Πανσελήνου στον Σκορπιό ρέει πολύ βαθιά και θα σας αγγίξει οπουδήποτε χρειάζεται να σας αγγίξει, θα σας αφυπνίσει οπουδήποτε χρειάζεται να σας αφυπνίσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμηθείτε να αφεθείτε, να δεχτείτε και να συνεχίσετε να αγαπάτε με οποιονδήποτε τρόπο αισθάνεστε ότι είναι σωστός για εσάς.

Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τους άλλους και απλά μην σταματάτε ποτέ να βρίσκετε τρόπους για να διαδίδετε την αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι αυτό που είστε, και ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο από εσάς.

Εσείς κάποτε κάνατε μια ευχή, μια ευχή για ζωή, μια ευχή για χαρά, μια ευχή να νιώσετε τον Ήλιο. Ήταν αυτή η ευχή που σας έφερε εδώ, ήταν αυτή η ευχή που ζητήσατε να σας οδηγήσει σε αυτό το μέρος. Θυμηθείτε αυτό, θυμηθείτε γιατί το επιλέξατε. Θυμηθείτε ότι είχατε μια ιδέα και ήταν όντως μια καλή ιδέα! Έχετε λόγο που ήρθατε εδώ, ένας λόγος που ξέρετε μόνο εσείς. Αυτός ήταν ο λόγος που το επιλέξατε. Και παρόλο που δεν γνωρίζατε πώς θα γινόταν, ή ποιες περιπέτειες θα σας συντρόφευαν στο δρόμο, γνωρίζατε πολύ καλά ότι θα πετύχαινε, και γνωρίζατε ότι θα λέγατε:

“Πω πω πόσο χαίρομαι που το έκανα αυτό! Χαίρομαι τόσο πολύ που προσπάθησα. Η Γη είναι ένα μέρος γεμάτο παγίδες, αλλά πανέμορφη και μοναδική, τι καταπληκτικό ταξίδι είναι αυτό!. Τα κατάφερα σε αυτό το ταξίδι και σε αυτό το λαβύρινθο! Τα κατάφερα! Είμαι ενθουσιασμένος πώς μέσα από τόσες δοκιμασίες και τόσο τρόμο, εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα το καλό στον κόσμο και η αγάπη από τον έναν προς τον άλλον. Οι άνθρωποι αγαπούν και αγαπούν καλά! Ακόμα κι αν μερικές φορές φαίνεται ότι η Γη είναι κόλαση, υπάρχει πάντα αγάπη απλά χρειάζεται να κοιτάξω γύρω μου. Υπάρχει πάντα χαρά ακόμα και στη σκοτεινότερη γωνιά. Εύχομαι να είχα υπενθυμίσει στον εαυτό μου να το αναζητούσα αυτό πιο συχνά, εύχομαι να ήξερα πόσο απλό ήταν να ανοίξω απλά τα μάτια μου και να δω ότι όλος ο κόσμος πάντα μου χαμογελούσε ».

Διαβάστε επίσης:

30 Απριλίου 2018: Πανσέληνος στον Σκορπιό

Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 30 Απριλίου

Σχόλια

σχόλια