© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος αντιμετωπίζει οξύ αναπνευστικό πρόβλημα.


Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ ο Δημήτρης Χριστόφιας


Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο, λόγω αναπνευστικού προβλήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «philenews», πριν από λίγο (σ.σ. βράδυ Τρίτης) αφίχθη στην κυπριακή πρωτεύουσα ειδικός λοιμωξιολόγος από το Ισραήλ.

Μάλιστα, «ανοιχτό» παραμένει το ενδεχόμενο μεταφοράς του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, επισκέφτηκε νωρίτερα τον κ. Χριστόφια και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

«Επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση» ανέφερε, σε ανάρτησή του, στο Twitter.