Σοκ προκαλεί η απίστευτης αγριότητας δολοφονία μιας 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι από τον 45χρονο σύντροφό της. Βρέθηκε μέσα στα αίματα κατασφαγμένη. Ο ιατροδικαστής μπορούσε να διακρίνει τις μαχαιριές στο λαιμό.

Όπως το star.gr σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο 45χρονος δράστης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τρόφιμος στον ξενώνα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, αλλά είχε δικαίωμα να βγαίνει, βγήκε με άδεια σήμερα, πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, την κατέσφαξε και αμέσως μετά το έγκλημα επέστρεψε στο Δαφνί, πήγε σε έναν ψυχίατρο και ομολόγησε πως σκότωσε την φίλη του. Μάλιστα υπέδειξε και το σπίτι στο Περιστέρι που έγινε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος κάλεσε την Αστυνομία να το αναφέρει, κλιμάκιο της οποίας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σπίτι επί της οδού Παραμυθίας 8 και όντως ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μία λίμνη αίματος από τα πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι που έφερε.

Να σημειωθεί ότί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, η άτυχη 51χρονη, μέχρι και πριν από 1,5 χρόνο ήταν καθαρίστρια στο Δαφνί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας,  ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού στις 25 Ιουλίου 2011, είχε δολοφονήσει μια 37χρονη υπήκοο Αλβανίας στο εξοχικό του στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.

Σχόλια

σχόλια