Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες της με την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6) στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς που έχει επιλέξει ο Αναστασιάδης για τα δύο παιχνίδια.

Συμπεριλαμβανομένων των Παπασταθόπουλου, Μανωλά, Ζέκα, Δώνη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή μετά την προετοιμασία της Εθνικής στην Ολλανδία και το φιλικό στην Αττάλεια με την Τουρκία.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση και έδειξαν έτοιμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (8/6, 21:45) με την Σκουάντρα Ατζούρα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί απέναντι στην Ιταλία με όλα τα όπλα της, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών λόγω τιμωρίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αναστασιάδης αναμένεται να δοκιμάσει το σχήμα και τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για την βασική ενδεκάδα, με τις πιθανότητες για χρησιμοποίηση του 3-5-2 να είναι αρκετές.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες προπονήσεις και ανάλογα με την κατάσταση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Τουρκία λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι.