Εκτός φυλακής θα συνεχίσει την ζωή του ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος της Energa, ο οποίος είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και με τα πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά που είχε παρουσιάσει προ καιρού, καταφέρνοντας να παραμείνει για λίγο εκτός κελιού.Το πλαστογραφημένο έγγραφο αξονικής τομογραφίας στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου


Ο καταδικασμένος – σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa- επιχειρηματίας, είχε υποβάλλει αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση με το δικαστήριο να το κάνει ομόφωνα δεκτό.

Ειδικότερα, οι δικαστές του επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ.

Αν και ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να απορριφθεί η αίτηση, οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα που ανέπτυξαν στο δικαστήριο οι συνήγοροι του κατηγορουμένου.

Το αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής στηρίζεται, εκτός των άλλων, στις αλλαγές πυο επέφερε ο νέος Ποινικός Κώδικας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook