Ο Τζόσεφ Μπαένα, ο 21 ετών εκτός γάμου γιος του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, πόσταρε φωτογραφία του στο instagram, στην οποία μιμείται τη γνωστή πόζα του πατέρα του από το 1976, όταν ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν ακόμη επαγγελματίας αθλητής bodybuilding.

Η ομοιότητα είναι δεδομένη και παρά τις όποιες διαφορές μεταξύ των δύο φωτογραφιών, όπως για παράδειγμα, στη μάζα σώματος (όπως επισημαίνουν οι ειδικοί), τον πρώτο λόγο έχουν τα γονίδια.

View this post on Instagram

Just a lil thicc

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Ο  71 ετών Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο μετέπειτα κινηματογραφικός «Κόναν ο βάρβαρος» και «Εξολοθρευτής» -αλλά και για οκτώ χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνια- είχε κερδίσει επτά φορές τον τίτλο του Mr. Olympia από το 1970 έως το 1975 και στη συνέχεια ξανά το 1980.

Professional bodybuilder Arnold Schwarzenegger posing at the top of his form in October 1976. (Photo by Jack Mitchell/Getty Images)

Ο Τζόσεφ, καρπός του έρωτα του ηθοποιού με την πρώην οικονόμο του, Μίλντρεντ Μπαένα -μία σχέση που όταν είδε το φως της δημοσιότητας τίναξε στον αέρα τον γάμο του Άρνλοντ με την 25 χρόνια σύζυγο του, Μαρία Σράιβερ- έχει κληρονομήσει την αγάπη του πατέρα του για το γυμναστήριο.

Άλλωστε, περνούν τόσες ώρες μαζί ιδρώνοντας τη φανέλα, ώστε ο πατέρας αποκαλεί τον γιο «σύντροφο στην προπόνηση».