Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ένας ψιλο-χαμός με την περίφημη Area 51 ή Περιοχή 51 στο ελληνικότερο, όπου σύμφωνα με την παραφιλολογία στο Διαδίκτυο, υπάρχει μυστική βάση των ΗΠΑ κι εκεί φυλάσσονται εξωγήινοι, εξωγήινα διαστημόπλοια, UFO και ΑΤΙΑ.

Μάλιστα, είχε δημιουργηθεί και ειδική σελίδα στα social media που προσκαλούσε τους απανταχού ουφολόγους σε έφοδο στη μυστική βάση στις ΗΠΑ, ώστε επιτέλους να λάμψει η αλήθεια για τους εξωγήινους και την Area 51, που τόσες δεκαετίες τεχνηέντως μάς κρύβουν οι Αμερικανοί.

Τις δύο πορνοστάρ Έιπριλ Ο’ Νιλ και Λόρεν Φίλιπς τις έτρωγε... η περιέργεια να μπουκάρουν στην Area 51 και να μάθουν αν είναι αλήθεια όσα λέγονται για τους εξωγήινους
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: YOUTUBE/WOOD ROCKET
Τις δύο πορνοστάρ Έιπριλ Ο’ Νιλ και Λόρεν Φίλιπς τις έτρωγε… η περιέργεια να μπουκάρουν στην Area 51 και να μάθουν αν είναι αλήθεια όσα λέγονται για τους εξωγήινους.

Από αυτό το πανηγύρι, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε το γνωστό ερωτικό σάιτ, Pornhub, που έφτιαξε μια ερωτική ταινία αναφορικά με την επιδρομή στην Area 51, σε συμπαραγωγή με την Wood Rocket.

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί αν οι εξωγήινοι που επισκέφτηκαν, επισκέπτονται ή θα επισκεφτούν τον πλανήτη μας έχουν εχθρικές διαθέσεις. Όμως, τι θα συμβεί αν οι εξωγήινοι έχουν ερωτικές διαθέσεις;

Φαίνεται πως ο εξωγήινος ήρθε στη Γη με ερωτικές διαθέσεις
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: YOUTUBE/WOOD ROCKET
Φαίνεται πως ο εξωγήινος ήρθε στη Γη με ερωτικές διαθέσεις

Την αλήθεια κλήθηκαν ν’ ανακαλύψουν οι διάσημες πορνοστάρ Έιπριλ Ο’ Νιλ και Λόρεν Φίλιπς. Μαζί τους ένας μυστηριώδης φίλος και, φυσικά, ένας εξωγήινος.