Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Χανιώτες δέχθηκαν επίθεση στην φυσούνα και καθ’ οδόν για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ κάνουν λόγο και για… επιτροπή υποδοχής στο πούλμαν κατά την άφιξη της αποστολής στο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα οι άνθρωποι του Πλατανιά καταγγέλλουν την παρουσία μπράβων και αλλά και χτυπήματα προς παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ. Απόρροια αυτού ήταν να προκληθεί ένα άκρως δυσάρεστο κλίμα ενώ η κίνηση του Γιώργου Παράσχου να μην πάει στην συνέντευξη Τύπου ερμηνεύεται ως αντίδραση.

Η επίσημη καταγγελία – ανακοίνωση της χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά».

Σχόλια

σχόλια