Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Η μικρή προσέλευση κόσμου στο ΟΑΚΑ, έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ και πλέον εξετάζονται κι άλλες επιλογές, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε να έχει σχετικές συναντήσεις στην Κρήτη.

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα μπορούσε να είναι μία από τις έδρες της Εθνικής Ομάδας, αφού πληροί τα κριτήρια και συνήθως οι αγώνες στο νησί, προσελκύουν πλήθος οπαδών, με την ΕΠΣ Ηρακλείου να κάνει μάλιστα λόγο, ακόμη και για μονιμοποίηση της ομάδας στο εν λόγω γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου

«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας».

Πηγή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com